Skoj

Killarna ska ägga grannens bil – slutar inte alls som de hade tänkt sig. Nu skrattar tusentals åt klippet!

Annons
av nuntium
9 augusti, 2017
Annons

Visst är det kul att vara så  kallad ’ung och dum’? De här svenska killarna förstår nog exakt vad jag menar med begreppet. När de ska ägga sin grannes bil sker något som de inte alls hade räknat med – och nu har närmare 180 000 svenskar skrattat åt den pinsamma händelsen!

Vad får man om man lägger ihop två busiga ungdomar och lite ägg? Världens bästa möjlighet till bus, så klart! De här två killarna ville skoja till det med sin granne och även bästa kompis, och bestämde sig för att kasta ägg på hans bil när han åkte förbi. Men det slutade inte alls som de hade tänkt sig. Och vännen som fick mottaga äggkastningen är nog måttligt förbannad efter det hela.

Annons

Slutade med kaos!

Utan att avslöja allt för mycket av klippet uppstod det ett ordentligt problem när föraren kliver ut ur bilen för att jaga sina busiga och påhittiga vänner. Ett problem som ingen av dem hade räknat med till en början.

Se klippet nedanför! Kan du hålla dig för skratt? Och hur hade du gjort i en sån här situation?

Hur allt slutade förtäljer inte historien, men vi vågar nog gissa oss fram till att de fick ett rent och skärt helvete efteråt! Men inte bara de som kastade ägg, utan även bilföraren.

Glöm inte att DELA artikeln med alla dina vänner, så de också kan få sig ett gott skratt åt killarnas busiga uppsåt!

Annons
Dela på Facebook