Rebecca tappade över 45 kg på bara 1 år – se den totala förvandlingen

Publicerades den 19 november, 2017
Annons

Rebecca Grafton är en 25-årig tjej vars vikt var 112 kg. Hon hade kämpat med sin övervikt i många år, men när hon väl bokade sin Jamaica-resa insåg hon att hon nu måste bli frisk och aktiv.

Hon började sin viktresa när hon slutade känna igen sig själv på foton. Hon ville komma ihåg hennes lyckliga dagar på semester och inte komma ihåg hennes problem med sin övervikt.

Den här fantastiska tjejen har förlorat över 45 kilo på ett år och nu fortsätter hon att inspirera andra tjejer som också är överviktiga och vill göra någonting åt det med hjälp av hennes blogg ”My Girlish Whims”.

Hennes vanor förhindrade henne från att bli smal. Varje måndag försökte hon börja äta nyttigt men det gick inte så bra. Hon brukade äta för mycket mat under resor eller när hon var i sällskap av vänner. Hon lovade att hon skulle börja sin diet imorgon. Men imorgon kommer aldrig att komma.

Rebeccas diet förändras

Rebecca började kontrollera sina portioner och hon lärde sig att laga mat utan att blanda i grädde och fet ost. Användningen av färska grönsaker och kryddor hjälpte henne att förbereda goda måltider.

Rebecca började äta proteinprodukter som ägg, kycklingbröst och mager ost.

Rebecca utbildade sig

Rebecca började med Jillian Michaels träningsvideo och morgonlöpning. Det var verkligen svårt för henne i början. Men när hon hade förlorat större delen av sin övervikt kunde hon sedan springa 10 km utan några som helst problem.

Nu lever hon en mycket aktiv livsstil. 2 gånger i veckan är hon ute och springer och går på gym 3 gånger i veckan. Ibland så tränar hon hemma istället med hjälp av träningsvideos.

Rebeccas tips till människor som vill tappa sin övervikt

Att gå ned i vikt är inte något som är väldigt svårt. Du behöver inte uppfinna hemliga lösningar, piller eller bantningspaket för att gå ner i vikt om redan 2 dagar. Det handlar om kombinerad hälsosam mat och motion för att få den kropp du drömt om. Det kanske kommer ta längre tid än du önskar, men efter ett tag kommer du märka bra resultat.

Hur gör man egentligen?

Det finns ingen hemlighet bakom det. Det handlar om att ta små, små steg varje dag som i långa loppet kommer leda till goda saker för dig och din hälsa. Att varje dag göra någonting obetydande som skulle göra stor skillnad i slutändan. Det kan till exempel vara att varje måndag börja dricka vatten till lunchen istället för ett glas läsk. Till slut kommer du dricka vatten till varje måltid du äter, sedan kommer det bara att eskalera mer och mer. Till slut är du i mål.

Vi på redaktionen vill att du ska och människorna runt i kring dig ska leva ett hälsosamt och lyckligt liv. Din hälsa är väldigt värdefull så ta hand om din kropp och ditt sinne så du kan leva ditt liv till fullo – kom ihåg att du bara har ett liv!

Dela gärna denna artikel vidare med dina vänner.


Andra läste även:


En äldre man hade varit på sjukhus och blivit opererad för prostatabesvär...

Malmö stads besked: Årets Lucia kan bli en kille

Svensk tjej frågar andra om deras konstigaste sexupplevelser – nummer 7 är minst sagt udda

2-åringen föds med allvarliga problem på ryggraden och kan inte gå – det mamman gör då får hjärtat att smälta

En man hamnade på akuten efter att ha ropat något olämpligt till sin fru...

Hans föräldrar ville se honom död pga sjukdomen - men se hur han ser ut idag!

Erika vill varna alla - efter fruktansvärda fyndet: "Jag tror inte att folk förstår"

10 smarta knep för dig som älskar att campa – nummer 5 är helt genialt

Ät en matsked med honung varje dag – då kommer det här hända med din kropp!

3-åringen råkar buckla till grannens bil - då fick mamman hem den här överraskande fakturan

Kvinnan lämnar sin man för hans bror - men det mannen säger på slutet gör att vi viker oss av skratt

Här är bästa sommardrinken med fläder och Prosecco – så oemotståndligt god!

Den vackra kvinnan klipper av allt sitt långa hår, det nya utseendet chockar alla

Björn Ulveaus bekräftar: Så blir de nya Abba-låtarna