Hemskt

21-åringen injicerade preparat i armmusklerna – sedan avslöjar läkaren det hemska

av nuntium
23 mars, 2018
Annons

Kroppsbyggaren Kirill Tereshin fruktar att han dör efter att ha injicerat i sina armmuskler enorma mängder med syntololja.

En rysk kroppsbyggare som utvecklade Popeye-liknande armar efter att ha injicerat farliga kemikalier i hans biceps har kommit ut och sagt till hans fans att han nu är allvarligt sjuk.

Annons

Kirill Tereshin, 21, hittade berömmelse online genom att försöka slå bodybuilding rekord. Men nu är hans liv i fara efter att ha injicerat syntololja i axlarna.

”Det är det, glöm mig”, berättade han för sina följare på sociala medier. Han berättar att han låg två dagar i hans säng och att han knappt kunde stå upp när han började arbeta med armarna.

Genom att ”arbeta” menas med att man injicerar syntol, en oljebaserad vätska som injiceras i musklerna för att få dem att växa.

Tereshin sa att han hade ont efter att ha haft negativa biverkningar som svullnad efter syntolen.

”Jag vet inte vad jag ska göra. Allt som är kvar för mig är att lita på Gud. Jag kommer att ligga i min säng och be till Gud!

Han började med bodybuilding efter att han lämnade armén och gick snabbt vidare till att börja använda syntololja injektioner för att öka hans armutveckling.

Hans biceps rapporterades vara 60 centimeter runtom. Trots hans alltmer feminina utseende har Kirill fortsatt med syntolen.

I ryska medier har han tidigare blivit kallad för missfoster i samband med att han berättade att hans armar hade ökat med 26 centimeter i omkrets på tio dagar.

Förra året uttalade sig ryska läkaren Evgeny Lilin om Kirills tillstånd och sa då att det är väldigt troligt at han måste amputera hans armar i framtiden.

”En dag kommer varbölder att börja bildas, sedan inflammation och då kommer han att riskera att få en stroke”, berättar läkaren till Mirror.

Läkare säger att användningen syntol kan leda till en mängd olika hälsoproblem, inklusive embolier i lungorna, stroke, cystor och sår.

I klippet nedan ser ni en video på Kirill och hans enorma armar:

Dela gärna artikeln med dina vänner så de inser faran med att ta olagliga preparat.

Dela på Facebook

Annons