Oj

Hon vägrade att gå utanför dörren på grund av sin näsa — kolla hur hon ser ut idag

Annons
av nuntium
18 maj, 2018
Annons

Många människor är inte helt nöjda med sina kroppar. De flesta människor lider av komplex för någonting med sitt utseende. Oftast är det bara en liten detalj som man själv känner till.

Om man inte påpekar den lilla detaljen så är det ingen i ens omgivning som känner till den. Men sedan så finns det vissa människor som har någonting udda som ”sticker ut”, som exempelvis utstående öron, stor nästa och liknande.

Annons

Men det är egentligen ingenting att oroa sig över. Vi alla människor är unika på våra sätt och ska vara glada över att vi är den vi är.

Att kunna acceptera oss själva för den vi är har många svårt med, men det finns utomstående hjälp att få för att öka vår självkänsla.

Pamela hade som barn en perfekt hy, men när hon fyllde 15 år så började det hända någonting. Allt förändrades och hennes hy blev utsatt för acne som bara blev värre och värre med åren.

När Pamela blev vuxen och hade fött sitt andra barn så märkte hon att någonting med hennes näsa hade förändrats. Hon kontaktade då vårdcentralen för att få genomgå en läkarundersökning.

Efter läkarbesöket så blev hon diagnosticerad med en allvarlig sjukdom som kan orsaka att näsan sväller.

Skammen över hennes stora näsa gjorde att hon vägrade gå utanför dörren i flera år. Till slut tog hon kontakt med amerikanska tv-programmet ”The Doctors” som hjälpte henne att få kontakt med rätt läkare.

Då sjukdomen hade gått så långt blev hon tvungen att operera och detta var bara början till hennes nya liv. Efter operationen så vågade hon gå ut igen.

I videoklippet här nedan får ni se hur hon såg ut före och efter operationen. Med hennes ”nya” näsa så känner vi knappt igen henne.

Se klippet här:

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook