Mammans ”sexiga” utseende fick barnen att skämmas – då bestämde hon sig för att göra en förändring

Publicerades den 12 mars, 2018

Det tar bara några sekunder så har vi hunnit döma en annan människa baserat på det första intrycket vi fick från deras utseende. Tillsammans med den första bilden som vi just fick, tidigare referenser och erfarenheter skapar vi en bild om en annan människa väldigt snabbt.

I vårat utseende har vi möjlighet att uttrycka vem vi är. Det går ganska fort att bedöma om en människa är mån om sitt yttre eller inte. Tyvärr så tar den mänskliga osäkerheten ibland över vilket kan leda till att det påverkar hur vi presenterar oss själva.

Den här kvinnan heter Dawn Williams och hon är mor till två tonåringar. En gång i tiden bestämde hon sig för att hon inte ville se ut som de andra mammorna gjorde och det lever hon kvar i än idag.

Dawn har fått en otrolig uppmärksamhet för sitt utseende tack vare hennes stora bröstimplantat och diverse olika små skönhetsingrepp. Det tillsammans med smink och hårförlängningar har gjort att hennes två tonåringar har skämts för hur deras mamma ser ut.

Uppmärksamheten som Dawn har fått har lyft henne men samtidigt så har det varit hjärtskärande för henne att se hur hennes tonåringar skämts över hennes utseende.

För att göra sina barn stolta har hon valt att förändra sig. Hon vill tona ned det hela en aning men hon har en liten rädsla för hur resultatet ska bli.

Innan hon ska genomgå sin make-over så ger stylisten Carson Kressley henne ett uppdrag. Under ett par dagar innan den make-over som hon ska genomgå så ska hon inte fixa sig – alltså inget smink, inget löshår, inga lösögonfransar eller utmanande kläder.

Dawn berättar hur hon känner gällande att inte gå sminkad och allt därtill. Det är ingen lätt utmaning för henne.

Efter att stylisten fått styla Dawn på sitt sätt så blir hennes barn helt tårögda när dom får se deras mor i nya nedtonade kläderna tillsammans med en passande frisyr och hårfärg.

Se den otroliga förvandlingen själv i videon här nedan. Visst är den total?

Glöm inte bort att klicka på ”Gilla”-knappen om du inte redan gjort det.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


75-åringen ser 4 tonårspojkar smyga in i trädgården – ögonen vattnas när deras sanna motiv avslöjas

14 bilder som visar att en grym frisör kan utföra mirakel – helt otroligt vad en frisyr kan

Vem säger att blondiner är dumma? Den här blondinen är mycket smartare än du någonsin trott!

Prova detta knep och du ser aldrig myror i ditt hem igen. Jag trodde inte det var sant!