Kändisar

”Paradise Hotel-Bella” bryter tystnaden – berättar sanningen om henne och Arvid

Annons
av nuntium
17 juli, 2019
Annons

De kända tv-profilerna från Paradise Hotel, Gabriella ”Bella” Andersson och Arvid Stenbäcken har inte synts ihop på flera veckor. Deras följare är oroliga och nu väljer Bella att berätta hur det ligger till mellan dem…

”Jag har spelat in den här videon om och om igen för jag vet inte vad jag ska säga”, förklarar Bella i en lång video på Instagram.

Annons

Gabriella ”Bella” Andersson och Arvid Stenbäcken deltog båda i den senaste säsongen av dokusåpan ”Paradise Hotel”. De spelade tillsammans i programmet och när vistelsen i Mexico var över blev de snabbt pojk- och flickvän hemma i Sverige. Deras relation har dock inte varit en dans på rosor.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Arvid Stenbäcken (@arvidvs)

Efter att kärleksparet inte synts ihop under en längre tid, börjar deras följare att spekulera om hur det ligger till. De är oroliga över att Bella och Arvid kanske inte är ett par längre. På Arvids Instagram finns det många kommentarer om detta:

”Har du och Bella gjort slut?”

”Vad har hänt mellan dig och Bella?”

Men Arvid är inte ensam om frågorna, även Bella har fått liknande frågor från följarna. Hon är den som väljer att bryta tystnaden och gör en lång video om detta på sin Instagram story.

– Jag har spelat in den här videon om och om igen för jag vet inte vad jag ska säga. Eller hur jag ska säga det, eller vad det är, eller vad jag och Arvid är, hinner Bella säga innan hon bryter ihop i tårar.

Hon fortsätter:

– Vi två just nu, alltså komplicerat… Jag vill inte dela med mig av någonting utan att han är med på det heller. Jag vill inte göra det mot honom. Det jag kan säga är… jag tycker det handlar mycket om respekt från bådas håll. Vi har levt med varandra, vi har älskat varandra och vi älskar varandra fortfarande, inget snack om saken.

Bella bor i Norrköping igen

Bella berättar inte så mycket om vad som hänt mellan henne och Arvid. Det vi får veta är att hon valt att ta en pause och flyttat hem till Norrköping igen.

– Det har vart väldigt mycket grejer som har hänt, vilket jag inte kommer att säga något om, men som har gjort att jag behövde ha en paus hemma hos mig i Norrköping. Jag behövde komma bort från allt som hade med PH att göra, och börja jobba här. Komma på fötter, komma bort från en jävligt strulig och jobbig period.

Även fast Bella inte vill dela med sig av alla detaljer berättar hon att det är viktigt för henne att dela med sig av alla sidor på Instagram. Livet är inte alltid glatt, ibland mår man dåligt och det är okej att visa det också.

Det är uppenbart att Bella är väldigt ledsen när hon berättar om läget mellan henne och Arvid, ändå avsutar hon med att uttrycka sin kärlek till Arvid.

– Det jag kan säga är att jag älskar honom och kommer alltid alltid älska honom, jag bryr mig om honom så mycket, trots våra motgångar och allt vi gått igenom, säger hon.

Annons
Dela på Facebook