WOW

Mamman hittar en liten dörr bakom 2-åriga sonens garderob – hon öppnar och får sin livs chock

Annons
av nuntium
14 november, 2019
Annons

Upptäckten av ett hemligt rum chockar föräldrarna. Läs vidare för att se den fantastiska förvandlingen.

Steve och Sarah Goer flyttade tillsammans med sin då två-åriga son in i sitt nya hem i Kalifornien, USA. Hela familjen såg fram emot att flytta in i sitt nya hus, men det var en detalj som de hade missat.

Annons

Det väntade en överraskning i sonens nya sovrum, i form av en liten dörr gömd bakom möbler.

Den nyfikna mamman öppnade dörren och fick en chock när hon såg vad som gömde sig på andra sidan. Upptäckten ledde till ett projekt som skulle ta två år att genomföra.

Sarah Goer

Mamman Sarah Goer älskar inredning och att pyssla och gör bland annat klippböcker, dekorer och virkar. Hennes son älskar att hjälpa till med projekten.

Bland annat så gör hon stora filtar som den nedan, helt för hand.

Sarah bestämde sig för att börja blogga om sina olika inredningsprojekt, både för att få visa upp sina kreationer och få struktur.

När Sarah och Steve köpte sitt nya drömhus i Kalifornien så upptäckte dom den pyttelilla dörren i sin sons sovrum.

Föräldrarna var självklart nyfikna och öppnade dörren, som ledde till ett hemligt rum i huset.

Bakom dörren fanns ett litet rum med isolering och gammal träpanel. Än idag så är föräldrarna osäkra på exakt vad rummet hade för funktion för de gamla ägarna.

Rummet har lågt i tak och en väldigt udda form, vilket gjorde det svårt att omvandla det till en del av deras hem.

Därför höll de från början rummet dolt med hjälp av en träbyrå framför dörren, och berättade aldrig för gäster om sitt ”hemliga rum”.

När familjen hade levt ett år i sitt nya hem bestämde de sig dock för att det var dags att göra något av det lilla rummet.

Som en överraskning för deras son så bestämde sig föräldrarna för att göra i ordning rummet inför hans fjärde födelsedag.

De arbetade och fixade rummet under ett helt år i hemlighet, när deras son var i skolan.

Pappa Steve röjde upp rummet och gjorde nya innerväggar, lade in trägolv och fixade isoleringen. Han målade också rummet i en färg han visste att sonen skulle älska.

Sarah stod för inredningen med bland annat Ikea-möbler.

Rummet genomgick en fantastisk förvandling.

När sonens födelsedag kom så gav föräldrarna honom ledtrådar som till slut ledde honom fram till det hemliga rummet. Mamma och pappa hjälpte honom att skjuta undan byrån och visade honom in i sitt nya rum.

Sonen blev så klart alldeles till sig när han såg det nya rummet. Alla barn har väl någon gång önskat sig ett hemligt rum för sig själv?

Hans nya rum fick namnet ”Skattkammarrummet” och där har den lilla sonen sitt egna ställe att leka.

Föräldrarna Sarah och Steve jobbade ett helt år för att förvandla det läskiga rummet till en perfekt födelsedagspresent till sin son!

Alla barn förtjänar så här passionerade föräldrar och vi gissar att sonen kommer få mycket glädje av sitt ”Skattkammarrum” under hela sin barndom! 

Annons
Dela på Facebook