Kärlek

12 hemligheter alla flickvänner har – men aldrig berättar för pojkvännen

av nuntium
29 juni, 2019
Annons

Att för en kille ha en flickvän är det bästa som finns – och de förtjänar bokstavligen talat att hyllas, till månen och tillbaka, och ett par varv runt Venus också! Men visste du att din flickvän – precis som alla andra – besitter en hel uppsjö av hemligheter som du antagligen inte har en susning om?

Hur väl du än tror att du känner din flickvän, så kan jag bara säga detta till dig: Du har fel. Din flickvän sitter på så många hemligheter att det inte ens går att räkna på tio fingrar. Här är 12 mer eller mindre självklara hemligheter som alla flickvänner har – och aldrig berättar för sin pojkvän!

Annons

Känner du igen det här?

1. Hennes bästa kompis vet precis allt.

Japp, du läste rätt! Allt! Om du trodde att ert förhållande var privat är det tyvärr dags att tänka om. Din flickväns bästis vet tyvärr allt – precis allt – om dig. Från din storlek på penisen till ditt bankomatkonto.

Med detta sagt menar jag inte på något sätt att du inte ska anförtro dig din flickvän, men ha i åtanke att allt som hon vet, vet också hennes bästa kompis!

2. Hon kan gå igång på att se dina händer.

Hur dumt det än låter så älskar de flesta kvinnor händer. Sexiga, stora, manliga händer är att föredra.

3. Med stor sannolikhet sover hon i din t-shirt.

Om du är borta under natten – om så bara för en natt – så sover hon med ganska stor sannolikhet i din favorit-t-shirt. Varför? Jo, för att den doftar av dig, så klart! Ju längre in i förhållandet ni kommer, ju förr kommer du inse att dina kläder är ERA kläder.

4. Hon kommer aldrig avslöja exakt hur många partners hon haft.

Oavsett hur ärlig hon verkar när hon berättar ”det magiska numret” för dig, så är sannolikheten typ gigantisk att hon fifflade lite med siffrorna. För ingen kvinna vill ärligt berätta hur många de har legat med innan hon träffade dig.

5. Hon fantiserade om att ligga med dig – före det hände.

Japp, tjejer är precis som killar. Hon har garanterat fantiserat om hur det är att ha sex med just dig – säkert flera gången också – innan ni faktiskt gjorde det.

6. Hon har googlat dina ex.

Och har hon inte googlat dem så har hon garanterat kollat upp dem på Facebook. Med andra ord vet hon ALLT om dina ex.

7. Hon tänker fortfarande på sitt ex och jämför dig med honom.

… men oroa dig inte, det betyder så klart inte att hon inte älskar dig. Men räkna med att bli jämförd med hennes ex! Både i positiv och negativ bemärkelse.

8. Hon har hittat alla dina porrlänkar.

Om du inte har lärt dig att surfa i inkognitoflikar ännu är det hög tid att du googlar upp och lär dig, för din flickvän känner garanterat till alla dina snuskiga porrlänkar – och hon tycker också att du är pervers som går igång på det du gör!

9. När hon säger att hon är klar tar det alltid exakt 7 minuter tills hon faktiskt ÄR klar.

Hur mycket du än försöker eller vill få stopp på detta beteendet är det totalt omöjligt. När din flickvän säger att hon är färdig för att gå ut så kan du per automatik lägga till ytterligare 7 minuter – för det är exakt så lång tid det tar innan hon faktiskt ÄR klar från den stund hon sagt att hon är det.

10. Hon har varit besatt av tanken på om du ska ringa henne igen.

Tiden mellan er första dejt och fram till att du faktiskt återkopplade till henne på något sätt har känts som en lång evighet för henne.

11. Hon vill höra lite dirty talk.

Tro det eller ej, men de flesta tjejer gillar när killen är självsäker och vågar ta ut svängarna lite. Var inte rädd för att dra henne i håret eller smiska till lite lätt under samlag – de flesta tjejer älskar det nämligen!

12. Att hon har på sig mormorstrosor och orakade ben är ett tecken på att hon gillar dig.

Hur dumt det än låter så är det faktiskt sant. Om din kvinna klär sig katastrofalt hemma och inte bryr sig om sitt yttre allt för mycket, är det ett tecken på att hon faktiskt känner sig trygg i ditt sällskap. Så ta det som en komplimang när din flickvän går runt i osexiga mormorstrosor och ser ut att ha halva djungeln på sina ben!

Känner du igen dig i läsningen? DELA i så fall artikeln med dina vänner, så de också kan ta del av tjejers hemligheter!

Dela på Facebook

Annons