Oj

10 farligaste stränderna i världen – ska du besöka någon utav dessa?

av nuntium
24 maj, 2018
Annons

Vem älskar inte en strandsemester? Solen, stranden, värmen. Ja allt är perfekt.

Men det verkar som om de finns några ständer där ute som är mindre än idylliska. Oavsett om din fobi är haj bett, maneter eller bli kidnappad, oroa dig inte. Vi kan hitta en strand som är bra för dig.

Annons

Ta en atlas och en stor röd penna för att markera de här 10 mest farliga stränderna bort från din lista över nästa semestermål!

Stränder är paradis under solen, med sand surfmöjligheter. Men vissa stränder är kända för ett antal dolda faror och faror som kan förstöra ens semester, eller till och med potentiellt döda dig.

Trodde aldrig att en plats som är vacker och magisk skulle kunna vara farlig. Bortsett från högvatten och upproriska vattenströmmar, ta reda på vad som gör stränder farliga.

Nästa gång du bokar en sol och sand semester kom ihåg att inte alla stränder är skapade lika. Särskilt när det gäller säkerhet. Faktum är att vissa stränder är lika dödliga som de är vackra och det finns en speciell som är den farligaste av dem alla.

En resa till stranden, vad kan vara roligare och mer avkopplande? Var noga med att välja din strand klokt. Hajar, strömmar, skumma vågor och maneter är bara några av de hot som lurar på världens farligaste stränder.

Se klippet och dela med dina vänner.

Se klippet här:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons