5 oväntade men magiska ord som kan få honom att bli kär i dig

Publicerades den 31 december, 2017
Annons

Vad ska man säga för att få en kille att bli kär? Finns det några magiska ord? Det är ju faktiskt så att alla män är olika och att det skulle finnas något att säga som får samma effekt på dem kanske du tycker låter konstigt. Men… Det finns faktiskt vissa tekniker att tala, det kallas också retorik, som kan väcka starka känslor hos män. Kom bara ihåg att använda detta på ett klokt sätt.

Vi kommer göra vårt bästa för att hjälpa dig med det här. De flesta män är erövrare av naturen. Man kan lätt konstatera att ju mindre en man vet om dina känslor för honom, desto bättre är det. Så att komma med fraser som ”Du är den enda för mig” kommer inte funka så bra. Givetvis kan du komma med små hintar om att du är intresserad, men deklarera inte din kärlek öppet.

Ge honom komplimanger

Förresten, det är något du alltid ska komma ihåg när det gäller komplimanger. De får mannens självförtroende att öka och de kommer känna sig starka och viktiga. Så var inte blyg, låt honom veta att han ser bra ut och få honom att känna sig bra till mods.

Det finns flera viktiga saker som kan vara bra att känna till om du vill förföra en man och få honom intresserad av dig. Men ingen av dem är så viktiga att vi tänkte ta upp dem här. Du kanske märker att vi försöker hålla dig lite på sträckbänken precis som du bör göra med killen du vill ska falla för dig.

Den utlösande faktorn

Rubriken på det här inlägget var ju ”5 oväntade ord som kan få honom att bli kär i dig”. De här orden ska inte användas var för sig utan helt enkelt sättas ihop till en mening som faktiskt kan bli den utlösande faktorn till att han faller för dig och blir kär. Vi tror att du kommer tycka att det är ganska oväntat.

Om du nu vill att han ska bli kär i dig så ska du säga: ”Bli inte kär i mig!”. Japp, där har du det. Så enkelt var det. Det här kommer förmodligen oväntat för honom och det finns stora chanser att det kommer få motsatt effekt. Tro det eller ej, men det fungerar faktiskt väldigt ofta. Du ska alltså satsa på att vara lite oförutsägbar precis som den där meningen. Du kommer framstå som mer intressant för honom.

Men använd den här meningen med försiktighet. Du bör inte få någon att bli kär i dig om du inte är villig att inleda ett förhållande. Man ska ju inte leka med andras känslor och att krossa någons hjärta med mening är inte schysst.

 


Andra läste även:


Nu kan du köpa Sveriges minsta lägenhet - om du har lite pengar liggandes

Frisören idiotförklarar pojken – men vänta tills du hör ungens klockrena svar

Forskare slår fast: Använder du den här handen när du skriver kan du vara ett riktigt geni

Flickans föräldrar visste vem som dödade henne – avslöjar den rysande sanningen i dödsannonsen

Dom nya bilderna på Kikki efter den stora förändringen: efter så mycket bättre

Fyrbarnsmamman skar upp en bad anka. Det hon fann inuti är vidrigt!

Pappan klippte flickans hår – hennes frisyr är den snyggaste vi någonsin sett

Nykterhetskontrollen blir inte riktigt som polisen hade tänkt – blir istället en pinsam händelse

Den 12-årige buktalaren kliver upp på scenen – chockar alla med sitt uppträdande

Becky beställde jacka från populära onlinebutiken – det hon hämtade ut från posten får alla att skratta

Hon fick med sig en annorlunda sängkamrat hem efter utekvällen - fick en chock när hon vakna

Hennes man gick i taket och begärde skilsmässa när han såg denna bild - förstår du varför?

Beskedet: Danmark inför förbud mot burka och andra ansiktstäckande plagg

Mannen ger sin flickvän som varit otrogen en födelsedagsöverraskning som hon sent kommer glömma