Familj

Charlotte Perrelli första ord om förlossningen – hon har någonting att berätta

Annons
av nuntium
8 november, 2018
Annons

Förra helgen så blev Charlotte Perrelli mamma åter igen – denna gången till sitt fjärde barn. Graviditeten har varit tuff och artisten drabbades av komplikationer.

Charlotte fick till följd av sina komplikationer föda med kejsarsnitt. Nu har hon för första gången berättat om förlossningen.

Annons

Det var förra helgen som Charlotte Perrelli, 43, och maken Anders Jensen blev föräldrar. Det här är deras andra gemensamma barn.

Lyckan delade Charlotte med sig av från sitt Instagramkonto, där hon skrev: ”Han är här! Kan inte med ord beskriva den tacksamhet vi känner nu!”.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Han är här! ❤️❤️❤️ Kan inte med ord beskriva den tacksamhet vi känner nu! #bebismys #kärlek

Ett inlägg delat av Charlotte Perrelli (@laperrelli)

Har tidigare berättat om missfallen

Charlotte Perrelli har tidigare drabbats av missfall som hon berättat om i sin självbiografi ”Flickan från Småland”. Där berättar hon:

”Det var tionde gången ett barn dog för mig, och kanske bidrog all den erfarenheten till att jag handlade så snabbt och effektivt. Utifrån sett kunde det kanske te sig känslokallt, men tro mig, jag led inte direkt någon brist på starka känslor då – jag höll dem bara ur vägen så att jag kunde börja ringa runt för att försöka hitta en gynekolog som kunde ställa upp och hjälpa mig med så kort varsel”.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Fin avslutning på semestern ikväll. Tivolibesök och Go-kart med familjen ..men nu väntar jobbet hemma igen🤗

Ett inlägg delat av Charlotte Perrelli (@laperrelli)

Har en sak att berätta

Charlotte drabbades bara några veckor innan den planerade förlossningen av ”Basa Previa”. Det innebär att navelsträngen ligger fel.

I ett inlägg på sin blogg skrev Charlotte själv: ”Det betyder i mitt fall att navelsträngen och en massa blodkärl ligger för mynningen och jag kan/får inte föda naturligt. Trist men absolut inget att diskutera eller göra något åt. Det blir planerat kejsarsnitt och något helt nytt för mig”

Men förlossningen gick bra och barnet kunde födas med hjälp av kejsarsnitt. Det är många nyfikna följare som har hört av sig till henne som givetvis undrar hur hon mår efter förlossningen.

Och äntligen har vi fått svaret!

”Jag går som en 80 åring…. herregud! Föredrar faktiskt naturlig förlossning men kämpar m att inte klaga då jag är så vansinnigt tacksam!!!”, skriver hon i sin blogg.

Skönt att Charlotte och barnet mår bra! Stort grattis och lycka till för familjen.

Annons
Dela på Facebook