Kärlek

Så är kärlekslivet före och efter 30 – här är världens ärligaste förklaringar

av nuntium
10 mars, 2018
Annons

Att vara kär är en helt fantastisk känsla. Du minns förmodligen din första kärlek än idag och om du inte träffat din första kärlek än, så var inte ledsen, du kommer göra det så småningom.

Något som kännetecknar att man är kär kan vara att man är supernervös och har en spännande känsla i kroppen när man ska träffa någon.

Annons

Det är ren förälskelse från topp till tå och det är en känsla som är oslagbar. Kan du känna den känslan som vi pratar om? Du vet den där varma, härliga, lite småpirriga känslan.

Ju äldre man blir, desto mer bekant blir man med dessa känslor. Det är inte längre lika pirrigt som första gången och saker och ting känns kanske annorlunda idag jämfört med då.

Du har fått erfarenhet. Det är därför det känns annorlunda. Du är inte längre lika osäker i dig själv men du kan fortfarande känna dig så där löjligt kär som du gjort en gång i tiden.

Att få ett förhållande att fungera är ett ständigt arbete. Det går lite att jämföra med en gräsmatta. Om du inte vattnar gräsmattan, så kommer den så småningom bli brun när solen skiner på den.

Samma sak gäller i ett förhållande. Om man inte gör det där lilla extra för sin partner så kommer intresset och bekräftelsebehovet som varje människa ha riktas åt något annans håll.

Det är därför viktigt att man aldrig slutar göra småsaker för varandra. Det är förmodligen dessa småsaker som blir nyckeln till ett framgångsrikt förhållande.

När man blir äldre så blir kärleken plötsligen annorlunda. Från att ha varit ”ung och dum” så har man blivit äldre och erfaren. Saker och ting ändras med tiden och du kan säkerligen känna igen dig i det här.

Det är en del skillnad på hur man beter sig som ung jämfört när man är över 30 år gammal, se skillnaden i videoklippet nedan. Kan du känna igen dig?

Se klippet här:

Känner du igen dig? Dela gärna klippet med din partner.

Dela på Facebook

Annons