Familj

Han förlorade sin fru för 20 år sedan – när dottern berättar en hemlighet bryter han samman totalt!

Annons
av nuntium
5 april, 2019
Annons

För drygt 20 år sedan förlorade pappan i klippet nedanför någon som betydde allt för honom – nämligen hans fru. Hans frus bortgång tog hårt på honom och allt han önskade sig var en stor och kärleksfull familj.

Jessica – deras enda gemensamma dotter – har fått stå ut med ett evigt och ständigt tjatande från pappans sida att han vill bli morfar. Han har i princip nämnt detta dagligen sedan den dagen Jessica gifte sig med sin man.

Annons

Över 19 000 000 har berörts av klippet

När Jessica en dag stämmer träff med sin pappa för att ge han en liten ask kan han aldrig ana vad som gömmer sig i den lilla gula söta lådan. Du kanske redan har listat ut vad meddelandet i lådan säger? Oavsett vad så kommer pappans liv att totalförändras inom loppet av ett par månader, och hans reaktion har fått över nitton miljoner tittare att beröras!

Det verkar bokstavligen talat som att pappans önskan inom en väldigt snar framtid kommer att uppfyllas, och vi på Nuntium kan inte annat än att le glädjefyllt och önska all lycka!

Se videoklippet som har berört snart 20 miljoner människor nedanför! Är du en av alla de som också blir tårögd av lycka?

Uppskattade du klippet? DELA i så fall artikeln med dina vänner, så de också kan ta del av klippet!

Annons
Dela på Facebook