Historier

Läraren blir helt rasande över elevens korkade svar – men sista raden förändrar allt

Annons
av nuntium
11 december, 2017
Annons

Man brukar säga att barn alltid talar sanning. På det sättet är barn väldigt roliga. I ena sekunden kan en förälder stå och dra en vit lögn sedan kommer barnet sekunden senare och säger rakt ut: ”nej, så där var det inte alls”.

Att barn har en förmåga att kläcka ur sig de allra bästa sakerna vet vi redan. Det kan nog till stor del bero på att de är totalt orädda för att göra fel och är inte alls rädda vad andra ska tycka och tänka.

Annons

Detta gäller givetvis även i skolan. Det här är en historia som fick mig fullständigt att bryta ut i skratt. Den här läraren blir frustrerad över pojkens svar, i alla fall till en början.

Läraren tycker att pojkens svar på den relativt ”enkla” frågan får bägaren att rinna över.. Men det han kläcker ur sig på slutet förändrar allt.

Läs igenom hela denna roliga historia här nedan och glöm inte bort att dela den med dina vänner så de också får sig ett gott skratt!

Lärare: ”Om jag ger dig två katter, två katter och två till… hur många har du då?”

Jonas: ”Sju!”

Lärare: ”Nej, lyssna noga … Om jag ger dig två katter och två katter och sedan två katter till, hur många få du då?”

Jonas: ”Sju!”

Lärare: ”Nej. Låt mig förklara lite annorlunda då… Om jag ger dig två äpplen, sedan två äpplen och ytterligare två äpplen, hur många har du?”

Jonas: ”Sex”

Lärare: ”Såja! Och nu då: Om jag ger dig två katter, sedan två katter och sedan två katter till. Hur många katter har du?”

Jonas: ”Sju!”

Lärare: ”Jonas, vad i hela friden får du siffran 7 ifrån?!”

Jonas: ”Jag har ju redan har ett jäkla kattskrälle hemma!”

Glöm inte att dela vidare om du också skrattade!

Annons
Dela på Facebook