Ät dessa 2 saker så kommer någonting fantastiskt att hända med din kropp. Helt otroligt!

Publicerades den 11 februari, 2018

Kvinnor gör sitt bästa för att bibehålla sin ungdom så länge som möjligt. Vissa fördrar hälsosamma livsstilar medan andra föredrar att hålla sig till kosmetiska produkter och till och med operationer. Vi föreslår att du ansluter dig till den första gruppen, dör då har vi något speciellt till dig.

En rengörande ansiktsmask gjord på kokosnötsolja med bikarbonat är en peeling-mask. Efter du har tvättat ansiktet med kokosnötsolja och natriumbikarbonat så är huden ordentligt rengjord från döda hudceller, hudliknande smuts och fett som kan leda till att porerna täpps igen.

Dessa masker har nu blivit väldigt populära. De kan göras där hemma med hjälp av naturliga produkter och utan tillsättning av skadliga substanser till kroppen. Masken rengör försiktigt huden från döda hudceller, förbättrar blodflödet och rengör porerna.

Bikarbonat

Det neutraliserar obalanser i pH, som är en av de ledande orsakerna till akne och torr hud. Bikarbonat eliminerar inflammation och rodnad, behandlar problemhud och minimerar storleken på finnar.

Kokosnötsolja

Denna olja är ett bra och fuktighetsgivande medel med antibakteriella och antivirala egenskaper. Den kan också läka hudåkommor såsom eksem eller kroniskt torr hud. Kokosnötsolja läker sår så det är bra för aknebenägen hud.

Detta är ett enkelt recept som bara tar ett par sekunder att göra.

Ingredienser:

Gör så här:

1. Blanda ingredienserna i en liten bunke. Använd med en gång och förvara ej. Det var det. Gör bara till en applicering.

2. Se till att blandningen formar en pasta och applicera försiktigt på huden i cirkulära rörelser.

3. Masken ska inte sitta längre än 5 minuter i ansiktet.

4. Tvätta av med varmt vatten och massera huden i cirkulära rörelser på nytt.

5. Torka ditt ansikte med en ren handduk. Kokosnötsoljan ska mätta huden väl med vatten så använd inte fuktighetsgivande medel.

Se klippet här under:

Dela gärna denna artikel med dina vänner så de också kan prova!


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Känn på asfalten innan du rastar din hund i sommarvärmen – här är anledningen till varför

Komikern Robert Gustafsson berättar om finnars 5 olika fyllefaser - och gör det hur bra som helst!

Får du en sån här p-bot – då bör du se upp

Miranda blev kallad äcklig av sin pojkvän – nu hyllas hon för sin ”viktnedgång” på 90 kilo