Fräckisar

Kvinnan vaknar en dag och ser sig i spegeln då hon får se..

av nuntium
3 september, 2018
Annons

Historien handlar om en kvinna som vaknar en dag och känner sig inte på topp. Hon ser sig i spegeln och tycker att det är något konstigt med hennes utseende, och bestämmer sig för att besöka läkaren..

En kvinna rusade till sin läkare, hon såg mycket orolig ut.

Hon skrek upprört: ”Doktorn, ta en titt på mig. När jag vaknade i morse och tittade mig i spegeln och såg mitt hår som var helt slitet, min hud var skrynklig, mina ögon var blodsprängda och jag såg ut som ett lik i ansiktet! Vad är fel med mig, doktorn!?”

Annons

Läkaren ser på henne under ett par minuter, sedan säger han lugnt: ”Tja, jag kan säga att det inte är något fel med din syn….”

Dela om du också fick dig ett gott skratt!

Dela på Facebook

Annons