Hemma

Han bestämde sig för att renovera hemma – när han drar tillbaka isoleringen kan vi inte sluta skratta

Annons
av nuntium
3 februari, 2019
Annons

När du renoverar hemma så vet du aldrig vilken typ av överraskning som du möts av. Om du har tur så kan du hitta gamla smycken och pengar som är värda någonting, men har du däremot otur kan du hitta ruttna golvbrädor eller skador som kommer från skadedjur.

Om du heter Mark Von Thaden och kommer från Kalifornien så kan du hitta en helt dold skatt – av annorlunda slag.

Annons

Mark hade under en längre tid haft hackspettar som gjort hål i väggen in till poolhuset. Till slut så gick det så långt att han blev tvungen att reparera alla de hålen som hackspettarna hade jobbat upp.

När han började renovera så började han inse att det som skulle vara en enkel renovering övergick till någonting helt annat.

Det han möttes av när han drog bort isoleringen gjorde att han var tvungen att hämta filmkameran och börja filma det han möttes av. När vi ser det så kan vi inte sluta skratta.

I inledningen av filmen så gör han snabbt klart för vad han tycker om hackspettar. Att hackspettar kan vara lite irriterande förstår vi, allra helst när de förstör ens egendom men hatar är ett starkt ord. Men att Mark använder dessa orden är kanske inte så konstigt.

Det visade sig att hackspettarna spelat ett spratt med honom. Eller ja, de hade gjort någonting som var nyttigt för dom själva. Hålen i väggarna var nämligen ingången till deras matförråd.

När man ser hålen tänker man att de inte borde finnas så mycket innanför men när man ser videoklippet som ligger länkat här längre ned, så förstår man genast att så inte är fallet.

När han drar bort isoleringen så trillar hundratals om inte tusentals ekollon ut från väggarna. I flera års tid hade hackspettarna byggt på detta lager, som Mark nu blev tvungen att rensa bort.

Troligtvis har hackspettarna gjort hål i väggen för att kunna gömma sin fångst till senare, men när väggen visade sig vara ihålig så har ekollonen trillat ner.

Se klippet här nedan:

Dela gärna detta klippet vidare med någon som också renoverar hemma just nu!

Annons
Dela på Facebook