Otroligt

Kvinnan syr en fantastisk balklänning – men se den hemliga detaljen då hon snurrar runt

Annons
av nuntium
25 september, 2018
Annons

Att gå på skolbal är något som de flesta ser fram emot och kan se tillbaka på med glädje och en fin upplevelse med sina klasskamrater.

Att sedan få klä upp sig i kostym och balklänning och få känna sig som en kunglighet när man bär den där sagolika klänningen är en fantastisk känsla.

Annons

Den här kvinnan i Seattle, USA, heter Ivy Thompson och för henne blev balen något alldeles extra. Hon sydde nämligen hennes egna balklänning och bilderna på henne när hon bär klänningen har sets och delats av tusentals på nätet. Man förstår verkligen varför när man ser denna fantastiska klänning, speciellt då hon snurrar runt.

Det här var inte bara en vanlig balklänning. Det var i samband med en maskerad som hon bestämde sig att hon ville skapa sin egna klänning.

Ivy ville överraska de andra med någonting unikt, så hon sydde in ett extra element för att få dom att häpna över hennes kreation.

Hon förklarar att hon inte har någon tidigare erfarenhet av att sy och att designa kläder. Men att hon hade växt upp i ett hem där symaskinen alltid fanns till hands när det behövdes, både hennes mamma och mormor har sytt flitigt under hennes uppväxt.

Ivy ville skapa en klänning från Disney filmen ”Askungen”. Och vad skulle bli det speciella med den här klänningen då? Jo, att hon skulle kunna förvandlas till en fjäril, bara av att snurra på den.

Det låter lite knepigt att få till, men se klippet nedan för Ivy har verkligen lyckats skapa en helt fantastisk unik klänning – helt på egen hand.

Se klippet här:

Annons
Dela på Facebook