Djur

Det är hundens födelsedag – vad som gömmer sig i den stora kartongen måste vara århundradets gåva

Annons
av nuntium
9 oktober, 2017
Annons

Du minns säkert hur det var dagen innan man fyllde år som barn. Förväntningarna, vad man skulle få. Ja, du minns säkert hur svårt det var att sova natten innan den stora dagen! Hundar har inte riktigt samma tidsseende som vi människor har, men vi firar bannemig våra håriga små familjemedlemmar lika hårt!

I videoklippet nedanför får vi se när hunden Rhett fyller år. Eller – rättare sagt – vi får följa Rhett när han ska öppna sin födelsedagspresent, som består av en oinslagen kartong. Och vad kan egentligen gömma sig i en kartong?

Annons

Snacka om födelsedagspresent!

Till skillnad från oss människor har hundar ett helt galet fantastiskt luktsinne, som är flera gånger bättre än vårat. Så gissningsvis hade Rhett en liten hum om vad som gömde sig i lådan, även om osäkerheten och förvåningen säkerligen aldrig hade kunnat föreställa sig det när husse och matte kom in med födelsedagspaketet.

Vi vill inte avslöja allt för mycket av klippet nedanför, trots att du antagligen är smart nog att lista ut vad det redan är som gömmer sig i lådan. Ägarna tog så klart tillfället i akt att filma och föreviga det minnesvärda ögonblicket, för det kan man verkligen säga att det är – minnesvärt!

Resultatet är verkligen hur härligt som helst, och oerhört värmande och fint! Klippet finner du, helt i vanlig ordning, nedanför. Och glöm inte att DELA artikeln med dina vänner, som kanske har planer på att göra precis samma sak! Då får du påminna dem om att föreviga det hela!

Fick du dig ett leende åt klippet? Glöm då inte att DELA artikeln med dina vänner, så även de kan få sig ett gott leende på läpparna!

Annons
Dela på Facebook