Otroligt

Han tog bilder på stranden – sedan gör han den otroliga upptäckten

av nuntium
6 oktober, 2017
Annons

Backpackern Martin Cervantes hade med sig kameran när han besökte den berömda stranden Bondi Beach i Sydney. Men det han inte insåg att han fångat på bilderna då, skulle han lång tid efter inse när han kollade på bilderna.

En av världens mest berömda stränder ligger i Australien. Bondi Beach i Sydney heter stranden som varje dag lockar allt från lokala invånare till backpackers för att sola och bada. Många brukar fotografera stranden och det är kanske inte så konstigt.

Annons

Det var inget undantag för den argentinska backpackern Martin Cervantes som bestämde sig för att ta sig till stranden just den här dagen. Han gick från Tamarama Beach till Bondi Beach och under den vandringen så fotade han allt möjligt.

Väl framme vid Bondi Beach så tog han sig upp till klipporna för att ta den perfekta bilden över stranden. Väl uppe på klipporna så  hade han den perfekta överblicken och han började därför att fotografera.

Efter att ha tagit ett par bilder så var Martin nöjd. Han började skicka bilderna till sina vänner och familj för att visa hur fint det var där han befann sig. Det var först då som Martin fick syn på vad han hade lyckats fånga på bilderna tack vare att hans kompisar gjort honom uppmärksam på det.

– Det var inga speciella bilder, men någon påpekade att det på en av bilderna såg ut som att det var ett par på stranden och att mannen höll på att fria till sin tjej, skrev Martin Cervantes på Facebook enligt Daily Mail.

– Det såg ut som det men vi var inte säkra så vi tänkte inte så mycket mer på det, fortsätter han.

När han sedan kom hem så bestämde han sig för att undersöka saken närmare. Det var då han insåg att han hade väldigt rätt. Inte nog med att han hade lyckats fånga frieriet på bild så hade han lyckats fånga en hel sekvens där man ser från friandet från början till slut.

I klippet här nedan kan du se hela sekvensen.

Dela på Facebook

Annons