Kändisar

Prinsparet avslöjar glädjebeskedet: ”Vi är så stolta”

Annons
av nuntium
13 februari, 2019
Annons

Att man jobbar tillsammans när man har en relation med varandra är inget ovanligt i våran svenska kungafamilj.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel delar engagemang och intressen, vilket förde dem samman. Och så var det även för Prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Annons

Prinsparet avslöjade under tisdagsförmiddagen att de jobbat tillsammans ed en handbok, som nu är klar.

”Vi är stolta att kunna presentera ’Handbok för nätföräldrar’!”, skrev prinsparet på sin Instagram.

View this post on Instagram

Det är alltid kul med gemensam planering. Idag går vi igenom inkomna förfrågningar inför 2019 på kontoret.

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on

Idag är föräldraskapet inte detsamma som för 15 år sedan. Det finns en helt ny digital värld som dagens föräldrar måste handskas med för att barnen inte ska hamna snett.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har tillsammans med Bris skapat en handbok som ska fungera som ett stöd och riktlinjer för dagens föräldrar som har svårt att veta hur de ska förbereda barn för internet och dess användning.

”Handboken ska underlätta samtalet om livet på nätet mellan barn/unga och vuxna. Boken skickas ut denna vecka till alla hushåll i Sverige med barn som fyller 10 år i år och är ett samarbete mellan vår stiftelse och Bris.”, skrev prinsparet på sin gemensamma Instagram.

Paret presenterar boken med stolthet och en kort stund efter att de publicerat inlägget fick de flera tusen gilla-markeringar och hyllningsord.

View this post on Instagram

Vi är stolta att kunna presentera "Handbok för nätföräldrar"! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Handboken ska underlätta samtalet om livet på nätet mellan barn/unga och vuxna. Boken skickas ut denna vecka till alla hushåll i Sverige med barn som fyller 10 år i år och är ett samarbete mellan vår stiftelse och Bris. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Besök gärna vår hemsida som är länkad i vår bio där du kan ladda ner boken på svenska och engelska. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #nätföräldrar #prinsparetsstiftelse #bris

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on

”Wow så bra”, skrev en följare.

”Wow, det är ju fantastiskt”, skrev en annan.

 

 

 

Annons
Dela på Facebook