Hemskt
Annons

Kvinnan gömmer en kamera i hennes hår under operationen. Då avslöjas det fruktansvärda som läkaren utsätter henne för.

av nuntium
23 juni, 2018
Annons

Ethel Easter, från Harris County,Texas, bestämde sig för att spela in hennes bråckoperation genom att gömma en liten kamera i hennes hårförlängning, efter att ha haft ett obehagligt samtal med sin läkare.

Hon hade brutit ihop när hon blivit informerad om att hon skulle behöva vänta i två månader med att opereras.

Annons

Efter att hennes läkare berättat att hon skulle behöva vänta i flera månader innan hon kunde få en operationstid hade hon sagt:” Jag kan inte vänta så länge”.

Läkaren hade då svarat:” Vem tror du att du är? Du måste vänta precis som alla andra”.

Hans attityd gjorde Ethel nervös och hon bestämde sig för att gömma en kamera i hennes hår under operationen för att kunna höra vad som händer under tiden hon var sövd.

När hon spelar in under operationen blir hon chockad och väldigt frustrerad över att höra hur sjukvårdspersonalen och läkaren gjorde under tiden hon var nedsövd.

Det som händer under hennes operation är fruktansvärt. Läkare och övrig sjukvårdspersonal som befinner sig i operationssalen, deras sätt att behandla Ethel är så respektlöst och obehagligt.

Detta får en själv att undra vad som egentligen sägs och görs under tiden man själv ligger på operationsbordet.

Ethel valde att inte stämma någon utav dessa personer som behandlat henne på det här viset, men hon vill ändå dela denna historia och video till människor världen över att ta del av detta.

Hon vill ha rättvisa och visa att detta är minst sagt okej, det hon utsätts för är något fruktansvärt och det får absolut inte hända under en operation.

När hon spelar in under operationen blir hon chockad och väldigt frustrerad över att höra hur sjukvårdspersonalen och läkaren gjorde under tiden hon var nedsövd.

Ta del av klippet nedan och se det fruktansvärda Ethel utsätts för.

Klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan har gjort det.

Dela på Facebook
Annons