Kärlek

7 anledningar till varför du och din partner borde ligga så fort ni vaknat

Annons
av nuntium
5 februari, 2020
Annons

Alla människor börjar sin dag olika. Vissa äter en stadig frukost, tar en lång varm dusch eller kanske en joggingrunda runt kvarteret. Men varför inte ligga lite direkt när man vaknar istället?

Enligt den norska sajten Buzzit så finns det gott om välgörande morgonaktiviteter – och att ha sex är den som toppar listan. Här har du 7 anledningar varför du och din partner borde ligga så fort ni vaknar.

Annons

1. Du kan hoppa över dagens träningspass

En timmes sex förbränner i genomsnitt 240 kalorier för män och 180 kalorier för kvinnor. Så om ni ligger i en timme kan ni med gott samvete hoppa över dagens träningspass.

2. Sex på morgonen stärker era band

John blund sand i ögonen, morgonfrilla och oborstade tänder. Det är helt enkelt så här du ser ut på morgonen. Tro det eller ej, men det skapar förtroende och gör banden mellan er starkare.

3. Du kommer ihåg att ni legat

När man inte är helt nykter så kan lusten öka för många, vilket inte är något fel, men det är alltid mysigare är man vaknar upp bredvid sin partner och faktiskt kommer ihåg att man legat.

Så ligg på morgonen istället! Ditt minne kommer inte svika dig och du kommer garanterat kunna fånga upp vad din partner gillar i sängen på ett mycket bättre sätt.

4. Sex på morgonen är bättre än en kopp kaffe

Vissa människor behöver energikicken som koffeinet i kaffet ger på morgonen, men om ni ligger istället så kommer ni känna av minst samma energikick som om ni skulle druckit kaffe!

5. Du blir mindre stressad

Enligt forskning så blir man inte lika stressad om man ligger. Ända upp till åtta dagar efteråt kan de positiva effekterna fortfarande hänga kvar. Inte illa va?

6. En orgasm är som en födelsedagspresent fast mycket bättre

Minns du hur glad du var för de paket som du fått på din födelsedag när du var liten? Att ha sex på morgonen ger precis samma pirr som sedan förbättrar humöret under hela dagen.

7. Du slipper ligga när du egentligen vill sova

Visst är det skönt att ligga, men det är inte alla gånger man orkar det efter en hård arbetsdag. Om ni istället ligger med varandra på morgonen behöver ingen av er känna dåligt samvete.

Dela den här artikeln med din partner!

Annons
Dela på Facebook