Nyheter

Fräck kupp på Coop parkering: Äldre dam bestulen på över 10 000 kronor – vill nu varna andra

Annons
av nuntium
11 mars, 2019
Annons

Det är viktigt att vara uppmärksam i dagens samhälle då bedragarna bara blir mer och mer lömska. Att veta var man har sina värdesaker och hålla koll på dessa när man är ute är ett bra första steg till att inte bli bedragen.

Bedragare drar sig inte för något. Det fick en äldre dam befara i fredags på parkeringen utanför Stora Coop vid Tuna Park Eskilstuna.

Annons

Hennes son publicerade ett argt inlägg med en varning under söndagen där han berättade hur hela händelseförloppet hade gått till och bad sedan andra att dela för att sprida varningen.

Nicke Karlsson, som publicerat inlägget, skriver att det var i fredags kväll som hans mor blev bestulen på en Coop parkering.

Förmodligen så hade mannen som var bedragaren följt efter henne inne i butiken, för att hålla koll på var hon hade sin plånbok, körkort och bankomatkort m.m.

När hans mamma sedan kommer ut på parkeringen möts hon av någonting misstänksamt, men hela händelseförloppet går så pass fort så hon hinner inte tänka efter riktigt.

Så här skriver han i inlägget på Facebook:

”!!!VARNING!!!

I fredas kväll blev min mor bestulen utanför Stora Coop vid Tuna Park Eskilstuna.

En man har förmodligen följt efter henne inne i butiken när hon handlade och hållt koll på var hon stoppat ner sin telefon. Självklart hade hon ett mobilskal där alla kort får plats, körkort och bankkort mm.

Väl ute på parkeringen så sitter det en man på huk vid hennes vänstra framhjul. Hon frågar vad han sysslar med och han säger nåt på engelska, reser sig upp o ger henne ventilhatten. Hon ber honom gå sin väg och föser undan honom. Hon böjer sig ner o skruvar dit hatten o då snirklar han sig förbi henne tätt och försvinner. Senare ringer hon mig från sin hemtelefon o berättar att hon förlagt sin telefon och är ledsen över ”sitt dåliga minne”. Hon spärrar alla kort omgående och polisanmäler händelsen.

Igår inser hon att hon inte alls förlagt telefonen utan att de va mannen som ficktjuvat den då 14.000kr från kontot va väck på 2st bankomat uttag och ett köp på Ica. Dom måste alltså ha vetat koden på något vis.

Så varna alla era äldre för detta jävla otyg. DELA GÄRNA DETTA!!!

Mvh En jävligt sur son😡🤬”

!!!VARNING!!!I fredas kväll blev min mor bestulen utanför Stora Coop vid Tuna Park Eskilstuna. En man har…

Publicerat av Nicke Plogis Karlsson Söndag 10 mars 2019

Nu hjälps vi åt att sprida varningen vidare så kanske fler slipper bli lurade!

Annons
Dela på Facebook