WOW

Erik blev nekad bygglov till garage av kommunen – men de hade inte förväntat sig denna geniala lösning

av nuntium
22 maj, 2018
Annons

Eric Vekeman bor i en liten stad i Belgien där han i många år drivit en liten skobutik. På ovanvåningen av butiken har han sin bostad. När det hade blivit dags att gå i pension för Eric blev det ett naturligt steg att lägga ned butiken.

Efter att ha gjort det så stod Eric med en tom undervåning och visste inte vad han skulle göra med den ytan. Då kom han på att det bästa han kunde göra var att bygga om det till ett garage för hans BMW.

Annons

Han ville sätta in en garagedörr så han kunde köra bilen in och ut. För att få göra det krävs det ett bygglov. Han skickade därför in en ansökan till kommunen men det visade sig att det skulle bli en besvikelse.

Kommunen nekade bygglovet eftersom de var måna om att bevara stadsbilden.

Eric är inte den som ger sig i första taget. Han satte sig ned och klurade på en lösning och kom då på en genialisk idé som gjorde att han kunde börja bygga sitt garage utan bygglov.

Det finns en video som beskriver Erics lösning ganska bra. Även om det är svårt att höra vad han säger så går det ändå att förstå hur hans lösning fungerar. Och den är hur fiffig som helst. Tänk att man kan få som man vill bara man har lite kreativt tänk.

Tycker du Erics lösning är lika genial som vi tycker? Dela gärna vidare artikeln.

Glöm inte bort att gilla Nuntium för fler läsvärda artiklar.

 

Dela på Facebook

Annons