Klockrent

Kameran fångar de två hundarna i barnets rum – mamman tror inte sina ögon när det här händer

av nuntium
11 juni, 2018
Annons

Det finns inte mycket som slår en vänskap mellan hundar och barn, som tillsammans blir bästa vänner och stödjer varandra i vått och torrt. Golden Retriver hundarna Bleu och Colby har alltid varit vänner, men för drygt ett år sedan hände något som gjorde de två hundarnas liv ännu bättre. Vad deras ägare inte visste då, var att hundarna så småningom skulle omvandla familjens söta och oskyldiga bebis Chloe, till sin egen ”partner in crime”.

”Hundarna tog omedelbart till sig Chloe. Men senare insåg de att hon också kunde ge dem mat.” Berättar pappa Chris.

Annons

När Chloe blev ett par år upptäckte hundarna att de kunde göra mer än att bara visa kärlek till sin syster. Det visade sig att den lilla krabaten var betydligt mer villig att ge ut godsaker än de ganska strikta föräldrarna.

Snart blev platsen under barnstolen bästa platsen att vara på. Bleu och Colby hade första parkett och erbjöds den ena skålen efter den andra. Men de insåg att potentialen var ännu större, så istället för att vänta under middagsbordet gick det direkt till källan.

Chloes föräldrar intsåg hundarnas trick när de mystiskt hittade sin lilla dotter utanför hennes rum en morgon. Dörren stängdes, och Chloe var inte tillräckligt lång för att nå handtaget. När föräldrarna kollade på kameran till dotterns rum förstod de snabbt vad som hade hänt.

”De visste vad de gjorde. De börjar bli hungriga klockan 6, men i stället för att hänga utanför vårt rum gick de direkt till Chloe”, säger Chris.

Chloe var mer än nöjd över åtagandet och föräldrarna misstänker att detta samarbete mellan dottern och hundarna är bara toppen av ett isberg, trion kommer att bli bästa vänner.

Händelsen visar verkligen hur klocka hundar faktiskt är, och vilken fin vänskap det finns mellan dottern och familjens hundar.

Se klippet nedan:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här under, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons