Kändisar

Nu talar Hanna Hedlund ut om relationen med Martin Stenmarck: ”Det funkar inte”

Annons
av nuntium
28 december, 2019
Annons

Det var över 20 år sedan som Hanna Hedlund och Martin Stenmarck började sin kärleksresa.

Men nu har Hanna avslöjat varför förhållandet inte är helt perfekt.

Annons

Hanna Hedlund, 44, och Martin Stenmarck, 47, är båda artister. Redan i 20-årsåldern fann dom varandra och har sedan dess varit oskiljaktiga.

Paret har tre barn tillsammans, Ida, 15, Love, 13 och Saga, 7 och under 2016 så gifte sig paret.

I samband med bröllopet skrev Hanna:

– Det har varit och är ett magiskt dygn.

Familjen bor tillsammans i Lidingö utanför Stockholm och kärleken mellan Hanna och Martin fortsätter att brinna. Under åren som gått har paret arbetat en del tillsammans, bland annat har de turnerat runt med Diggiloo.

Källa: Instagram

Det är i Hellenius hörna som Hanna avslöjade att det inte går så bra för henne och Martin att arbeta ihop.

Hanna avslöjar om att arbeta tillsammans med Martin: ”Funkar inte”

– Du har ju jobbat med din man Martin också. Är det bra det här med att jobba ihop när man också är tillsammans? frågade David Hellenius, 45, i programmet och riktade sig till Hanna Hedlund.

Under hela programmets säsong har hon varit sångerska. Hon svarade öppet, rakt och ärligt på frågan och förklarade att det inte fungerat jättebra för henne och maken i jobbsammanhang,.

– Jag kan bli lite avundsjuk när man hör att det funkar bra, för att för oss funkar det faktiskt inte så bra. Nej, det funkar bättre att göra andra saker tillsammans, sa Hanna Hedlund och fortsatte:

– Hemma vet vi liksom att jag kommer med idéer och han tycker de är bra. På jobbet kommer han med jättemycket idéer också, och det funkar inte lika bra.

Annons
Dela på Facebook