LOL

Flickvännens ultimatum: ”Antingen lämnar hunden eller jag” – klockrena svaret får alla att jubla

Annons
av nuntium
26 oktober, 2020
Annons

Hunden är människans bästa vän.

På sajten Paw My Gosh berättade nyligen en man om att han och hans flickvän bestämt sig för att flytta ihop efter en tid tillsammans.

Annons

Problemet? Flickvännen ogillade hans hund och ställde ett ultimatum:

”Antingen lämnar hunden, eller så lämnar jag”, sade hon och syftade på mannens hund Molly.

 Så här skrev mannen:

”Min flickvän gillar inte min beagle Molly. Så jag måste hitta henne ett nytt hem.

Hon är från ett rikt område och jag har haft henne i fyra år. Hon gillar att spela spel. Är inte särskilt vältränad. Hon har långt hår så hon kräver en del underhåll, särskilt klorna, men hon älskar att få dem fixade. Hon stannar uppe sent på kvällarna och håller inte tyst. Sen sover hon när jag gått till jobbet. Äter bara den bästa, och framförallt dyraste, maten. Hon kommer ALDRIG och möter dig i dörren när du kommit hem efter en lång dag eller ger dig villkorslös kärlek när du känner dig nere. Hon biter inte men hon kan vara elak som fan!”, skrev mannen.

Och avslutningsvis lade han till:

”Så…om någon är intresserad av min 30-åriga, själviska, onda och lycksökande flickvän, kom och ta henne! Jag och min hund vill bli av med henne så snart som möjligt! Tack.”

Paw My Gosh

Förmodligen inte det svar som flickvännen förväntade sig, men vi står helt på mannens sida!

Annons
Dela på Facebook