Nyheter

Bruden fick en chock när hon fick se förlovningsbilderna: ”Jag kunde knappt tro mina ögon”

Annons
av nuntium
19 januari, 2018
Annons

När Katie och Jon skulle förlova sig så anlitade paret en professionell fotograf för att kunna föreviga ögonblicket. Allt gick smidigt och bra när bilderna togs men sedan så rasade allt samman när paret fick se vad fotografen hade gjort med de fina förlovningsbilderna.

Katie berättar att hon upplever fotografens agerande som oprofessionellt och inte särskilt trevligt, vilket kanske är rätt förstående med tanke på det som fotografen gjorde.

Annons

Paret Katie Liepold och Jon Kistler som kommer från Parma Heights i USA hade precis förlovat sig. För att föreviga ögonblicket så valde paret att leta reda på en fotograf som skulle få ta bilder på paret.

När paret äntligen hade hittat en fotograf som båda tyckte om så var det klart. Paret bestämde sig för att hon skulle få ta både deras förlovningsbilder och bröllopsbilder. För detta skulle paret betala ungefär 5000 svenska kronor.

Katie berättar för Daily Mail att paret inte behövde förlovningsbilderna men eftersom det var ett paketerbjudande så tackade paret ja till dessa i alla fall.

Tog två timmar

Allt flöt på som det skulle med att fota förlovningsbilderna och både Katie och Jon upplevde att det gick riktigt bra. Paret pratade, skrattade och delade med sig av historier med fotografen och allt kändes bra. Men när paret sedan fick se resultatet blev dom väldigt förvånade.

Resultatet chockade paret

När paret fick se bilderna så fick dom en chock. Men det slutade tyvärr inte där. Det som skulle vara ett fint minne ledde till någonting helt annat istället. Att fotografen gjorde så som hon gjorde är obegripligt men det har blivit en hel del diskussioner på sociala medier efter denna händelse.

Vissa menar att det inte enbart är fotografens fel utan att även det kan vara så att paret är en bidragande orsak till att det blev som det blev på grund av otydlighet.

Vad som hände med parets bilder kan ni se i videospelaren här nedanför.

Se klippet här:

Annons
Dela på Facebook