Kändisar

Hollywoodfrun Gunilla Persson tvingas avbryta – efter tränarens ord i Biggest Loser

Annons
av nuntium
25 september, 2018
Annons

Gunilla Persson är en av årets deltagare i TV4:s ”Biggest Loser VIP”.  Hollywoodfrun började sin karriär som modell och nu vill Gunilla hitta tillbaka till sin gamla form. Men hon har aldrig tidigare tränat. Vid invägningen av programmet landade hon på 75 kilo.

– Jag vill bevara den skönheten som finns, som jag har förlorat lite. Min pappa var elitgymnast, så jag hade generna gratis från honom. Jag hade inte fått ett enda modelljobb om det inte var för de generna, för jag tränade aldrig och åt som en häst, säger Gunilla.

Annons

Då Gunilla Persson sedan träffar tv-läkaren Michael ”Soldoktorn” Sandström och tv-tränaren Mikael Hollsten, konstaterar de att hon rör sig alldeles för lite för att må bra.

– Jag har känslan av att du inte är tillräckligt fysiskt aktiv, säger Michael Sandström i ”Biggest Loser VIP”.

När Hollywoodfrun säger att hon aldrig gillat att träna säger Mikael Hollsten:

– Vi måste inkorporera den i ditt liv, för framtiden verkar bli att du får ont i benen, börjar han med att säga innan Gunilla avbryter honom.

Se klippet ovan.

Annons
Dela på Facebook