Kändisar

Bianca Ingrosso avslöjar: Därför lägger jag och Alice ner podcasten

Annons
av nuntium
21 augusti, 2019
Annons

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lägger ner sin podcast. Nu avslöjar de sanningen bakom deras beslut.

Bianca och Alice har sedan november 2017 drivit podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B. Under åren har podden växt och i juni fyllde de Globen med sin Showcast.

Annons

Under sommaren har duon valt att tagit en paus och har istället haft förinspelade avsnitt varje vecka. Sedan dess har det varit tyst och inga nya avsnitt har kommit ut.

Bianca avslöjade nyligen för Hänt att det inte blir fler avsnitt i år.

Ett sista avsnitt

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, sa Bianca då.

Alice och Bianca har nu släppt ett sista avsnitt där de berättar varför podden läggs ner.

– Det finns en tid för allt och en plats för allt. Jag tror att kapitel ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B” behöver få en paus och jag tror att det är det vi har kommit fram till under den här sommaren, säger Alice Stenlöf i podden.

View this post on Instagram

Tårarna rinner idag ❤️ Idag landade det och blev verklighet även för oss. Det har inte varit ett lätt beslut det här men det är tyvärr ett beslut som behövs tas just nu. Jag kan bara tala för mig själv men vänskap, relationer, hälsa och välmående är min största prioritet nu och tyvärr är resan Alice & Bianca – Har Du Sagt A Får Du Säga B slut för nu. Idag släpptes sista avsnittet. Inget är skrivet i sten men det är så hjärtat säger för tillfället. Ni gjorde vår podd till Sveriges största kommersiella podd och vi sålde ut GLOBEN tillsammans!!!!!!! SÅÅÅÅ OFATTBART!!!! Vi älskar er så oerhört mycket. Ni betyder ALLT!! Vi hade aldrig kunnat drömma om så trogna vänner som ni har varit och ÄR och jag hoppas att ni förstår tacksamheten vi har för allt ni har givit oss. Vi har skrattat, gråtit och gått igenom många ups and downs tillsammans ❤️ En av dem roligaste resorna i mitt liv och jag blickar tillbaka utan någon som helst ånger, bara glädje och kärlek ❤️ Tack för att ni stöttar och förstår. Älskar älskar älskar er och jag kommer aldrig någonsin ta er för givet ❤️ Tack @alicestenlof för att jag fick dela allt detta med dig, dig och ingen annan ❤️

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

De förklarar att de vill sätta sitt eget välmående i första hand.

– Vi känner bara att vår vänskap och våra liv är viktigare än podden, säger Bianca i avsnittet.

Samtidigt känner de att de känner att det är ett bra beslut att sluta på topp.

Tackar alla lyssnare

– Vi vill inte köra den här podden ner i någonstans där den inte ska vara, och det gör så ont att säga det, säger Alice i avsnittet.

– För min del så känns det som att jag vill hitta tillbaka till mitt privata Bianca.

De avslutar avsnittet med att tacka alla lyssnare.

– Vi älskar er och vi är jättetacksamma för den här resan, det har varit så jävla kul. Och att vi fick göra det sjukaste vi någonsin kommer att få göra vilket var Globen, säger Bianca.

Annons
Dela på Facebook