10 lögner som alla män någon gång använts sig av

Publicerades den 11 februari, 2018
Annons

Ibland ljuger män. Självklart ska man inte vara dömande och detta uttalande kan inte appliceras på alla män, men vår erfarenhet säger annorlunda. Var och en av oss har en dålig situation med en lögnare eller med en vän som alltid ljuger. Det är därför en sådan mening existerar.

Nåväl, kärleken är blind. Du blir för naiv för att märka att din man ljuger eller är otrogen mot dig. Förtroende är viktigt för att bygga starka och långvariga relationer men du måste trots det ha ditt kritiska tänkande påskruvat hela tiden.

Idag vill vi dela med oss av en lista med de vanligaste lögnerna som män berättar för sina kvinnor. Mäns lögner behöver inte alltid vara dåliga. De har inte som avsikt att göra dig illa. De vill bara verka mer maskulina. Så du kan tycka några meningar är roliga

#1

“Det är okej. Jag har inget emot att du går ut med dina flickvänner”. Det är inte sant. Vi är säkra på att han är svartsjuk och kommer ringa dig under hela kvällen, så kanske vore det bättre att bjuda med honom också?

#2

“Älskling, jag har inte tid att svara på dina sms. Jag är för upptagen på jobbet” Hmm…du har inte en minut över för mig? Kanske vill mannen helt enkelt inte ha den minuten.

#3

“Jag är inte svartsjuk på ditt ex”. Det finns två alternativ här: antingen ljuger han eller så bryr han sig inte. Inget av alternativen är bra syster.

#4

“Jag vet att denna situationen skadade dig. Du kan berätta för mig igen, det är säkert”. Troligtvis kommer han inte lyssna på ditt drama. Så det är bättre du delar med dig till en vän, inte pojkvän. Killar är inte mycket för dramadiskussioner.

#5

“Ja, absolut. Låt oss umgås med dina vänner ikväll”. Han skulle troligtvis föredra att stanna hemma. Så du kan fråga honom en gång till för att vara säker på om han verkligen menar det.

#6

“Nej, jag tittade inte på den tjejen. Jag tittar inte på andra tjejer längre”. Ähh snälla sluta. Det är bara tvärtemot mannens natur.

#7

“Du var full, men det är okej.”. Troligtvis är han inte okej med det. Vi vet att lugna ner en stupfull kvinna inte är det roligaste man kan göra.

#8

“Jag arbetar sent ikväll, förlåt. Oh, gör du? Givetvis finns det undantag, men mest troligt så ljuger han.

#9

“Älskling, du kan komma hem hur sent du vill.” Det är inte sant. Vi är säkra på att han kommer oroa sig. Dock finns det även en stor möjlighet att han inte bryr sig.

#10

”Jag tittar inte på porr online. Synd för dig killen. Alla gör det. Sluta ljug och titta tillsammans.

Se klippet här under:

Glöm inte bort att gilla Nuntium för fler läsvärda artiklar. Hjälp gärna till att sprida kärlek vidare genom att dela denna artikel.


Andra läste även:


8 jobbiga vardagsproblem som du kan lösa med hjälp av din kropp

Den fräcka tjuven ska stjäla husägarens paket som står på verandan – sekunder senare får han precis vad han förtjänar!

Pojken berättar för sin pappa att han aldrig kommer att gifta sig – Anledningen har fått tusentals att vika sig av skratt

3 anledningar varför du ALDRIG ska köpa en levande julgran – med ett enkelt ord: INSEKTER

Pelle från Stockholm tröttnade på alla telefonförsäljare - så nästa gång de ringde gav han svar på tal

Han blir stoppad av polisen och tvingas ner på sina knän – det som händer därefter chockar hans flickvän fullständigt

Endast 27 kvadratmeter men helt fantastisk fin – här skulle jag kunna bo för evigt

Din julbelysning kan vara livsfarlig - så vet du om den är det

10 smarta knep för dig som älskar att campa – nummer 5 är helt genialt

Folk säger att det finns en bebis i den här bilden. Ser du den?

Det finns 4 olika personlighetstyper baserade på 4 färger enligt en känd psykolog. Vilken färg är du?

Du har tinat kött fel i hela ditt liv – här visar forskare hur du egentligen ska göra

9 hysteriskt roliga SMS från störiga ex

Systrarna föder tvillingar samma dag: Se nu vem som är pappan till barnen, svaret kommer chockera dig