Intressant

Här är svenskarnas porrvanor – från län till län. Kan du gissa vilket län som är minst uthålliga?

Annons
av nuntium
10 april, 2018
Annons

Vi i Sverige är uppenbarligen ganska uthålliga jämfört med resten av världen. Åtminstone om man får tro ny statistik från en av världens största porrsajter; Pornhub. Den genomsnittliga besökslängden hos en svensk porrsurfare är nämligen 9 minuter och 32 sekunder!

Vad mer som skiljer statistiken från tidigare rapporter är att porrsurfandet hos kvinnor ökar. Cirka 30% av alla svenska besökare är nämligen av det kvinnliga könet. Snittåldern är 38 år och i dag använder vi mobiltelefoner i en mycket större utsträckning till att kolla på pornografi jämfört med tidigare, hela 69% av alla besök sker via mobila enheter.

Annons

Uppenbarligen är vi svenskar väldigt porrglada!

Kanske inte helt oväntat är det flest svenskar som surfar in på Pornhub mellan 22:00 och 23:00. Och uppenbarligen är vi svenskar vääääldigt porrglada, eftersom vi hamnar på en 16:e plats i världen som genererar flest besök till sajten. Med tanke på att vi bara är cirka tio miljoner invånare i landet bör vi se det som en ganska stor bedrift. Grattis till oss!

De populäraste söktermerna

Uppenbarligen är vi svenskar väldigt glada i att söka specifika klipp och områden. Och enligt statistiken är vi också väldigt självgoda, eftersom ordet ”Swedish” toppar listan – markant!

Vad som är nytt för i år är att Pornhub har ordnat fram en karta och placerat de mest populära kategorierna som söks efter mest beroende på vart i vårat avlånga land du bor!

Kan det här möjligtvis stämma in på dig?

De har också – beroende på var man bor – kunnat ta fram en genomsnittlig besökslängd. Exempelvis är de totalt värdelösa i Stockholm och ligger 5 sekunder under snittet, medan de är helt galna och skogstokiga i Dalarna, som ligger på 21 sekunder över snittet! Söker du en partner så är det alltså en dalabo du ska sikta efter!

Men du, precis som jag, surfar väl aldrig in på något sånt här snuskigt? Då är det allt bättre med lite söndagsläsning och kvalitetstid med familjen!

Tyckte du också att de här siffrorna från Pornhub var intressanta? Glöm i så fall inte att DELA artikeln med dina vänner, så även de får veta vilka snuskiga jäklar de är!

Annons
Dela på Facebook