Kändisar

Isabella Löwengrips fans kritiserar hennes beslut om barnen – ”Sjukt”

av nuntium
10 juli, 2019
Annons

Isabella Löwengrip ska tillbringa större delen av sommaren i Frankrike, där hon har hyrt ett hus. Angående det och beslutet som rör hennes barn Gillis och Sally får hennes bloggläsare att rasa.

Annons

Isabella Löwengrip, 28, är en hårt aretande kvinna som gör allt för att hennes företag ska växa internationellt. Bloggerskan och entrepenören måste därför resa utomlands med jämna mellanrum, vilket har fått hennes fans att ställa sig kritiskt till hennes flygresande. Isabella berättade tidigare i år om sina åsikter kring miljön och klimatet i en intervju med Breakit.

– Den här diskussionen kring miljöfrågan och flyg är en väldigt svensk fråga, den är inte speciellt global, så de bolag vi träffar behöver verkligen få kommunicera och hitta sin nya generation som flyger, sa Isabella Löwengrip till sajten.

Hennes uttalande ledde till en hel del kritik som går att läsa i kommentarsfältet på hennes Instagram-konto.

”Du som har all denna makt, så sorgligt att du vänder ryggen mot kommande generationer och aktivt väljer att engagera dig i miljöförstörande projekt. Använd din makt och ditt förnuft till något som du kan vara stolt över i framtiden istället”, skrev en person vid tillfället.

 

Kritik mot beslutet om Sally och Gillis

I fem veckor ska Isabella Löwengrip tillbringa sin tid i ett hus i Frankrike. Återigen får bloggerskan kritik om hennes ord om flygande, men nu gäller det hennes barn Sally, 4, och Gillis, 5.

”Barnen flygs mellan mig och Odd varannan vecka i sommar med mitt team. Men de är så resvana så det är inga konstigheter. Så det blir tre barnveckor i huset och två egna. Ljuvligt”, skriver Isabella i inlägget.

Många av läsarna undrar varför hon och ex-maken Odd Spångberg, 31, inte gör en bättre fördelning av tiden för att undvika att barnen ska behöva flyga så mycket.

”Så 6 flygningar för barnen istället för ”nödvändiga” 2?!? Finns knappast något som rättfärdigar det ur miljösynpunkt!”, skriver en person i en kommentar.

”Vore det inte bättre om du hade barnen 2,5 veckor och sedan låta Odd ha resten av tiden? Då behöver inte barnen flyga så ofta och du får egen tid. Nu låter det mest krångligt och omständligt”, skriver en annan.

”Gud så sjukt att flyga barn fram och tillbaka sådär, och att dessutom ha personal som gör det åt dig!”, anser en tredje.

Isabella Löwengrip har inte besvarat läsarnas kritiska kommentarer ännu.

Dela på Facebook

Annons