Mannen sökte hjälp hos läkaren för hans GIGANTISKA snorkråka – se när läkaren drar ut den!

Publicerades den 13 mars, 2018

Är du en av dom som tycker det är rätt kul att klämma sönder finnar, olika knölar och blemmor på kroppen för att se vad för intressant inuti dom? Så tycker du säkerligen att det här klippet är roligt att se på.

Vissa tycker ju att tillexempel klämma en finne är det värsta och det äckligaste som finns att göra, och se när kletet kommer ur blemman. Medans vissa tycker det kan vara riktigt roligt, kanske ibland roligare att klämma på andra än sig själv vissa gånger.

I det här klippet får vi se något som för vissa är intressant och fascinerade att kolla på medans en del av er kommer att tycka det är vidrigt och undra hur det ens är möjligt att något sådant kan uppstå inuti ens näsa.

Men vi kan lugna er med att säga att i det här klippet handlar det inte om några äckliga finnar eller andra konstiga knölar eller blemmor med konstig gegga på kroppen.

Det handlar om en man som har en extremt stor snorkråka i sin näsa som inte vill komma ut riktigt, och träffar en läkare som hjälper honom med hans elände och gör hans näsa fri från denna gigantiska kråka som sitter inuti näsan på honom.

Den här mannens ”nose bogey” eller snorkråka, gör att hans näsa är förstoppad och han får inte in tillräckligt med luft i näsan.

Kan garantera dig att när du ser de här klippet kommer du få  en syn du sent kommer glömma.

På grund utav det som finns i mannens näsa så måste han söka läkarvård för att få hjälp att få bort snorkråkan som har fastnat i hans näsa.

När snorkråkan kommer ut är det allt annat än mysigt att se på och du kommer inte glömma det i första taget.

Det är både kul att se på men samtidigt äckligt när man får se att det kommer ut. Man kan verkligen förstå att mannen vill ha bort detta så fort som möjligt då man verkligen lider med honom att ha detta fast i näsan. Eftersom den är så stor så gör den ju det lite svårt att andas genom näsan också men som tur är får han hjälp utav läkaren och allting slutar bra.

Allting gott, slutet gott och mannen är nöjd över att det är över.

Se klippet nedan och dela det gärna med dina vänner:

Vad tycker du? Är det intressant eller bara äckligt att kolla på detta klipp? Låt oss veta i kommentarerna.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


10 personer med sjukt stora kroppsdelar - kolla nummer 8

Svenska Louise tröttnade på det repiga porslinet - hennes trick är helt genialiskt

Hur du knyter din näve kan säga något om din personlighet

Hunden tröttnade på att vänta i bilen på sin ägare – det han gör får tusentals att skratta