Skoj

Svensk Jonna, 28, driver med den svenska våren – nu har över 4 miljoner sett klippet

Annons
av nuntium
16 mars, 2018
Annons

Den här vintern verkade bli längre än många tänkt sig. Ett tecken på det är att vårreklamerna har börjat rulla på TV och radio trots att våren inte kommit ännu.

En annan sak som gör att man märker det är att alla klagar på hur fruktansvärt kallt det är. Men det är kanske inte så konstigt, för vi brukar vara vana med sol vid det här laget.

Annons

Det har varit väldigt kallt denna vinter med mycket snö i stora delar av vårat avlånga land, och i Sverige så är vi väldigt duktiga på att prata om vädret.

Jonna Jinton som är 28 år har nu fått miljontals människor att skratta. Hon har spelat in en ”vårfilm” där hon driver med svenska våren som många nu kan relatera till.

Människor över hela världen har nu sett svenskans klockrena klipp med humoristiskt inslag av den svenska våren.

För sju år sedan flyttade Jonna Jinton, som är 28 år och bloggar, 100 mil från Göteborg till Grundtjärn. Från en av Sveriges största städer in i en liten by med endast 9 invånare utanför Örnsköldsvik.

Där hon bor nu kan hon ägna sig på heltid till det hon brinner för: att skapa.

I en intervju med Expressen har hon berättat var hon får sin inspiration ifrån. Så här säger hon till Expressen:

– Naturen är för mig det viktigaste jag har. Det är därifrån jag får all inspiration, säger Jonna.

Nu har hon fått människor över hela världen att skratta högt. Hennes speciella ”vårvideo” visar när hon traskar rakt ut i det kyliga vinterlandskapet.

Snön som är över en meter hög går hon rakt igenom endast iklädd sommarklänning. Trots den kyla och snö som råder börjar hon hänga upp kläder på torkvindan.

Klippet fick en enorm spridning och på mindre än ett dygn fick klippet mer än 1 miljon visningar. I skrivande stund har det över 4 miljoner visningar.

Se hennes klockrena klipp här nedan:

DELA gärna klippet vidare om du också fick dig ett gott skratt av Jonnas klockrena vårvideo!

Annons
Dela på Facebook