Kändisar

Flickvännens kamp efter Aviciis död – nu berättar hon om sorgen: ”Jag släpper taget”

Annons
av nuntium
2 januari, 2019
Annons

Tereza Kacernova hade en relation med Tim ”Avicii” Bergling innan han gick bort i april 2018. Nu delar hon med sig av saknaden och kärleken hon hade för honom i ett inlägg på Instagram.

Det var i april förra året som världsstjärnan tragiskt gick bort, endast 28 år gammal. Hans död berörde hela världen och inte minst de som stod honom allra närmast.

På Instagram har Tereza Kacernova publicerat en bild av henne tillsammans med sin son och Tim där hon berättar om saknaden av Tim efter hans död.

Annons

Bilden har bland annat Levan Tsikurishvili, regissören bakom dokumentären ”Avicii: True stories”, kommenterat med tre hjärtan.

Berättar om Avicii

”2019. Jag åkte på en motorcykel från Hà Nội to Ho Chi Minh City (Sài Gòn) för oss båda. Vi skulle ha tillbringat denna resa skrattande tillsammans. I stället har jag tillbringat den för att bearbeta din död”, skriver hon och fortsätter:

”Jag kommer aldrig att glömma dig. Men jag släpper taget.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

2019. I rode a motorcycle from Hà Nội to Ho Chi Minh City (Sài Gòn) for both of us. We would have spent the journey laughing together. Instead, I spent it processing your death. I will never forget you. But I am letting go. 📷: @sean_eriksson

Ett inlägg delat av Tereza Kačerová (@terezakacerova)


Känslosamt avskedsbrev

Tereza Kacerova har tidigare delat med sig av ett känslosamt avskedsbrev där hon förklarat tiden tillsammans med Tim.

En tid efter Tims bortgång skrev hon följande på sin Instagram:

”Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna upp, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt, ett fruktansvärt misstag. Jag tror att det till slut har blivit klart för mig att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen.”, skrev hon och fortsatte:

”Varje gång jag ser orden ’RIP’ och ’Avicii’ tillsammans i en mening eller ett slutdatum på ditt liv, känner jag chocken i mig igen. När jag såg att de hade ändrat i din biografi på Wikipedia från ’är’ till ’var’, grät jag. Jag stirrade på det i minuter för att försöka förstå varför det står att du dog den 20 april 2018. Det gick inte att förstå. Du är för ung och underbar och jag älskar dig för mycket för att det ska stå bredvid ditt namn. Jag tittade bort, men när jag tittade igen var det fortfarande där, främmande och förvirrande.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

The brightest stars burn out the fastest.

Ett inlägg delat av Tereza Kačerová (@terezakacerova)

Annons
Dela på Facebook