Skoj

Stefan & Krister avslöjar hur man fjäskar för frun – det fräcka knepet får publiken att vika sig av skratt

av nuntium
10 november, 2017

Stefan och Krister drog igång 1981 och har sedan dess blivit ett välkänt och folkkärt komikerpar som sedan sin start fram till idag har roat hundratusentals svenskar. Sedan deras start så har de bjudit oss på otaliga shower där flera olika karaktärer fått publiken att bokstavligen vika sig av skratt.

Denna typen av humor som duon utövar är någonting som verkar gå hem hos de flesta människorna, vilket kanske förklarar varför de har lyckats så pass bra.

Annons

Det hela började när Stefan och Krister uppträdde som trubadurer på mindre scener runt om i landet. De blev något skämt här och något skämt där, ofta med fokus på landsbygden och bondtema.

Vad duon inte visste vid det här laget var att bara några år senare skulle de slå igenom riktigt ordentligt. Sedan duon slog igenom så har det garanterat varit en av de mest kända och uppskattade komikerpar i svensk historia.

Om det är någonting som har gått hem hos svenskarna så är det deras buskishumor. Under sina år så har de gett miljontals med svenskar underhållning på hög nivå och mängder med skratt åt deras galenskaper.

Stefan och Krister har bland annat gjort TV-programmet Full Frys som var ett väldigt omtyckt tv-program. De har även gjort teaterföreställningar som varit riktigt uppskattade. Inte nog med det så har de även släppt flera låtar som blivit stora.

Två av de mest kända karaktärerna är troligtvis Birger samt brevbäraren Dag-Otto som vi fått sett en hel del. Bland annat har vi fått se Dag-Otto på Allsång på skansen.

När man får se deras klockrena shower och påhitt är det svårt att hålla sig för skratt. De är inte ovanligt att de drar lite fräckare skämt, som kanske inte går hem hos alla, men jag tror att majoriteten av oss garanterat någon gång skrattat åt deras galna påhitt.

I det här klippet som vi får se nedan får vi se när Stefan & Krister avslöjar hur man ska göra när man fjäskar för sin fru. I slutet av klippet så passar de även på att dra några fräcka skämt.

Flertalet gånger så jublar publiken rakt ut och en del bokstavligen viker sig av skratt. Trots detta så verkar klippet inte ha spelats särskilt många gånger på Youtube. Så med andra ord verkar detta vara en oupptäckt pärla.

Se klippet här nedan.

DELA det här roliga klippet med dina vänner.

 

 

Annons
Dela på Facebook