Nyheter

Kvinnan födde barn: Dagen efter släpper barnmorskan en bomb som förändrade mammans liv totalt!

Annons
av nuntium
26 mars, 2018
Annons

Den dramatiska händelsen inträffade i Merseyside vid Liverpool Women´s Hospital, där en kvinna skulle föda sitt barn.

Kvinnan hade haft samma barnmorska sedan första undersökningarna gjordes vid hennes graviditet. Hon hade därför skapat en personlig kontakt varpå hon kände trygghet och tillit till henne.

Annons

– Jag litade på min barnmorska, säger mamman till Liverpool Echo.

Men dagen efter födseln av hennes dotter kom barnmorskan med en nyhet som gjorde att mammans liv förändrades radikalt.

Kvinnan anmälde kort därefter sin barnmorska som jobbade på sjukhus i Liverpool, Storbritannien.

Den här kvinnan vill vara anonym, därav att inga namn nämns.

Hon och hennes make väntade sitt första barn och hade kommit överens om att dem ville föda barnet genom kejsarsnitt. Men förra sommaren när det var dags för förlossningen av deras dotter vägrade pappan att vara med.

Mamman förstod aldrig varför han inte ville vara med då deras dotter skulle födas.

Barnmorskan tog makens plats vid förlossningen, inget konstigt med det då hon hade vart med sen dag ett utav graviditeten och alla dess undersökningar, och mamman var ju såklart trygg med barnmorskan då hon hade fått tillit till henne under dessa månader.

Barnmorskan tog väl hand om mamman och nyblivna dottern som precis kommit till världen. Och även efter födsel fanns hon där.

Efter födseln hade mamman väldigt ont, och fick hjälp utav barnmorskan som gav henne smärtstillande i form av stolpiller, vilket man tar via ändtarmen.

Och eftersom att mamman kände sig trygg med sin barnmorska lät hon henne såklart hjälpa henne med denna intima handlingen med att ge stolpiller.

Men dagen efter försvann tryggheten och tilliten som byggts upp under dessa månader. Barnmorskan berättade att hon och kvinnans make hade haft en sexuell relation med varandra under tiden kvinnan vart gravid.

Den nyblivna mamman säger att:

– Jag litade totalt på min barnmorska, som jag trodde var professionell och bara ville mig och min dotters bästa, till Liverpool Echo.

Detta skulle ha skett bara en kort tid efter att kvinnan och hennes make fått reda på att de väntade barn, då maken åker iväg på semester med hans vänner.

Där ska han och barnmorskan ha träffats och haft en sexuell relation med varandra. Mamman berättar att när maken kom hem från semestern hade han betett sig underligt.

Han kom alltid på ursäkter för att inte behöva följa med på undersökningar under hela graviditeten och var alltså inte heller med under förlossningen då deras dotter skulle födas, eftersom barnmorskan var där.

– Som kvinna kommer jag nu för alltid få leva med minnet av att min barnmorska höll om min dotter när hon visste att hon hade haft en relation med min dotters pappa, säger mamman.

Kvinnan har nu anmält barnmorskan till sjukhuset, som nu har startat en utredning. Hon jobbar dock inte kvar på sjukhuset nu och det är oklart om mamman och henens make fortfarande är tillsammans.

Se inslaget här nedan:

Annons
Dela på Facebook