Läskigt

Felicia tog en selfie – såg senare på bilden att hon inte var ensam

Annons
av nuntium
28 oktober, 2019
Annons

Felicia satt hemma i sitt mörka rum och tog en selfie och det var inte fören efteråt som hon upptäckte någonting riktigt obehagligt i bakgrunden.

När 18-åriga Felicia Nyström tog en selfie fick hon erfara någonting väldigt obehagligt. När hon tittade på bilden tyckte hon se någonting som stod bakom henne.

Annons

– Jag blev lite rädd, men tänkte att det var nog bara jag. Men när jag lade upp bilden på min Instagram så reagerade flera av mina kompisar också, säger Felicia för Nyheter24.

Felicia tror själv på spöken och andra och kände ett obehag närhon fick veta att hon inte var ensam som såg gestalten bakom henne på bilden. Felicia bestämde sig för att se om hon kunde få hjälp att veta vem eller vad, det var som syntes på bild.

Bildkälla: Privat

Hon lade upp bilden i en stor tjejgrupp på Facebook där bilden snabbt fick stor uppmärksamhet. Flera personer redigerade bilden så att gestalten i bakgrunden blev mer framträdande.

– Jag fick flera kommentarer från personer som sade att de kände av en man eller kvinnas närvaro. Svaren var ganska lika varandra, de flesta skrev att de kände att det var en person som bara var på genomresa, säger Felicia till sajten.

Bildkälla: Privat

Efter detta har hon känt sig lite olustig när hon varit ensam hemma. Hon har tidigare inte lagt märke till något mystiskt hemma.

– Det knakar väl i trappan då och då, men det har jag inte tänkt på så mycket. Men nu har tankarna om vad det skulle kunna vara börjat komma, säger hon.

 

Annons
Dela på Facebook