Kändisar

Filip och Fredrik ställer Laila Bagge mot väggen i direktsändning om de kompatibla sexställningarna – ”Ni snackar skit”

av nuntium
5 december, 2018
Annons

I kvällens dubbelavsnitt av ”Lailaland” blir det väldigt besvärligt för 45-åriga Laila Bagge när hon ställs mot väggen av programledarna Filip och Fredrik.

Frågan som skapar en obekväm stämning är vilken ställning som ökar chanserna att bli gravid. Ett väldigt aktuellt och känsligt ämne för Laila som tidigare har berättat om sin kamp att bli gravid med 28-årige pojkvännen Korosh Kananian.

Annons

– Herregud vad ni snackar skit, säger Laila Bagge när frågan tas upp i ”Breaking News”.

Laila Bagge kämpar för att bli gravid med sin pojkvän Korosh. I det senaste avsnittet av ”Lailaland” blir det väldigt stelt när Filip och Fredrik tar den efterlängtade graviditeten och kompatibla sexställningar på tal.

– Herregud vad ni snackar skit, utbrister Laila i programmet.

– Men det måste finnas bättre och sämre ställningar, fortsätter Fredrik utfrågningen.

Trots duons utfrågningar vägrar Laila Bagge dela med sig utav sina privata detaljer och vill inte dra in Korosh i samtalet.

Hon poängterar att en möjlig graviditet inte bara hänger på kvinnans fysiska förmåga.

– Samtidigt handlar det om hur bra sprut man har i sprutan, så det är upp till er, säger Laila i programmet.

Det är viktigt att prata om dessa svårigheter när man skaffar barn, menar hon.

– Det finns ingen röst som pratar om detta, framför allt när man är i min ålder och det blir ett stort problem när man träffar någon som är yngre.

Laila har tidigare försökt med sprutor för att öka sina chanser att bli gravid men det blev en för stor mental stress. Nu vet hon inte vad som är nästa steg.

– Korosh känner att jag går händelserna i förväg. Han menar att ”it ain´t over before the fat lady sings” och det har jag respekt för.

– Det är jobbigt för oss både, och där krockar vi lite – han är för optimist och jag är pessimist, när det gäller det här. Så vi har olika sätt att hantera det på, säger hon.

”Lailaland” sänds på TV3 klockan 21.00.

Dela på Facebook

Annons