WTF

Farmor hittade värmande strumpor i barnbarnets rum – visade sig vara intima sexleksaker

Annons
av nuntium
17 juli, 2019
Annons

Så fel det kan bli. När farmor gick igenom sin sonsons rum och hittade ett par varma strumpor så hade hon ingen aning om exakt vad hon hade stoppat på fötterna.

Det är ingen big deal att äga sexleksaker idag, det är långt ifrån ovanligt och inget någon höjer på ögonbrynen åt längre. Däremot kan det vara bra att gömma dom när farmor är på besök, för att undvika pinsamma missförstånd.

Annons

Den här 21-åriga mannen från Japan hade missat just det, och när hans farmor var på besök upptäckte hon något som såg ut som strumpor i barnbarnets rum.

Händelsen, som kan beskrivas som minst sagt pinsam, ägde rum förra veckan då 21-åringen råkat lämna sina två lösvaginor framme i hemmet. Han publicerade hela händelsen på sajten 9gag och läsare på internet både skrattar och sympatiserar med den stackars mannen.

Källa: Twitter

Farmor kände sig helt enkelt lite frusen och gick runt på jakt i huset efter strumpor. Då hon hittade sin sonsons sexleksaker trodde hon de var värmesockor. De var trots allt två stycken och hade hål i ena änden.

När barnbarnet sen fick syn på farmor gåendes runt med sina nya ”sockor” så fick han en chock.

Han hade inget annat val än att upplysa sin farmor om vad hon egentligen hade på fötterna.

Källa: Twitter

När farmor fick ta del av den nya informationen ville hon självklart inte gå runt med sexleksaker på fötterna.

Det visade sig dock vara svårare än man tror att få loss farmors fötter.

Efter en stunds kamp lyckades dock de båda tillsammans få loss lösvaginorna från stackars farmors fötter.

Källa: Twitter

Vi har ingen aning om hur farmor kunde få plats med sina fötter i leksakerna. Men den 21-åriga mannen har nog i alla fall lärt sig en läxa om att gömma sina intima ägodelar när man har besök av äldre personer!

Annons
Dela på Facebook