Kändisar

Fansens vädjan till Bianca Ingrosso: ”Ta det lugnt”

av nuntium
18 juni, 2019
Annons

Scenframträdanden, podcast och tv-program. Bianca Ingrosso har inte legat på latsidan den senaste tiden. Nu värnar följare om hennes hälsa och är rädda för att hon ska ”gå in i väggen” om hon inte sänker sitt tempo.

Bianca Ingrosso, 24, är aktuell i TV och driver en av Sveriges största poddar, ”Har man sagt a får man säga b”. Dessutom har hon en egen sminkkollektion, ”Caia”, och är aktiv på Youtube. Det är i kommentarerna till profilens senaste vlogg på Youtube som följare uttrycker sin oro för att hon kör på för hårt med sina olika projekt.

Annons

Biancas senaste vlogg på sin Youtube-kanal har temat ”en ledig fredag” och man får följa henne under dagen när hon gymmar, fixar håret och naglarna, handlar och spelar in ett tv-program. Oroliga följare kommenterar dock att stjärnan kanske har för många bollar i luften just nu.

”Jag upplever dig som att du är väldigt stressad och går på högvarv. Hoppas jag har fel och att du får en massa ledig tid i sommar. Det förtjänar du.”, kommenterar en användare.

Oroliga fans

Videons kommentatorsfält är fyllt med oroliga följare som vädjar till Bianca att dra ner på tempot i sommar.

”Du känns väldigt stressad, är bara lite orolig för dig, jag vill inte att du ska jobba sönder dig. Kram”, kommenterar en användare medan en annan skriver  ”Det är bara en tidsfråga innan Bianca går in i väggen”.

”Hoppas verkligen att du kan vila dig nu till sommaren, ditt tempo är sinnes. Jag tror inte att någon klarar att hålla det uppe under en längre tid. Hoppas allt är bra med dig ändå”.

Mer återhämtning

TV-stjärnan som varit aktuell i många sammanhang den senaste tiden får fler råd från oroliga följare.

”Det känns som att hon kör på lite väl hårt med för lite återhämtning”.

”Sen många som skrivit, du kommer att gå in i väggen. Alltså prioritera inte att vlogga om du har 3 timmar på dig att packa, sminka dig och duscha”, kommenterar en annan.

Hittills så har inte Bianca kommenterat på kommentarerna. Hon vet förmodligen bäst själv vad hon klarar av, men alla förtjänar lite ledighet i sommar!

Dela på Facebook

Annons