Kändisar

Nikki Amini ger besked om kommande Idol-säsongen – efter dotterns födsel

av nuntium
26 juli, 2019
Annons

För första gången sedan Nikki Amini blev mamma, yttrar hon sig om den kommande Idol-säsongen.

Nikki Amini, 34, känner många igen från TV4:s program Idol, där hon sedan 2016 suttit som en av jurymedlemmarna. Hon har jobbat med några av världens största artister så som Rihanna, Taylor Swift, Justin Bieber och Avicii genom åren.

Annons

Senaste tiden har Nikki och hennes man Niklas Twetmans liv förändrats då de blivit föräldrar. Nu har vardagen handlat om mer än jobb för Nikki Amini och under tisdagen la hon ut en video på parets efterlängtade lilla dottern Nilo som kommit till världen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Vi är precis hemkomna från BB! Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne 🤗 Vi mår bra och förlossningen gick bra. Stort tack till barnmorskor, undersköterskor och läkare på BB SÖS, så proffsiga och hjärtliga. Nilo kunde inte ha fått en bättre start i livet ❤️

Ett inlägg delat av Nikki Amini (@nikki_amini)

”Vi är precis hemkomna från BB! Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne. Vi mår bra och förlossningen gick bra. Stort tack till barnmorskor, undersköterskor och läkare på BB SÖS, så proffsiga och hjärtliga. Nilo kunde inte ha fått en bättre start i livet”, skriver hon till en video där hon har sin nyfödda dotter i en vagn bredvid sig.

– Nilo, vi är hemma nu! Sådan sjuk känsla att komma hem med sin dotter. Men det är väldigt mysigt, säger hon i videon.

Nikki om kommande Idol-säsongen

På Idol-programmets Instagramkonto kan vi läsa om grattishälsningen till Nikki och hela familjen. Nikki besvarar hälsningen med att yttra sina första ord om kommande Idol-säsongen, nämligen att även lilla Nilo längtar efter programmet.

”Babylycka! Här kommer äntligen @nikki_amini hem från BB med sin lilla dotter, Nilo!,” skriver de på Idols-instagramkonto.

”Mysigt! Tack. Nilo ser framemot årets Idolsäsong”, svarar Nikki Amini då.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Babylycka! Här kommer äntligen @nikki_amini hem från BB med sin lilla dotter, Nilo! 💕 Skicka era grattis! 💕

Ett inlägg delat av Idol på TV4! 🎤✨ (@tv4idol)

Nikki om fler detaljer om bebisen

Tillsammans med kändisstylisten Sara Biderman driver Nikki podcasten ”Bulle i Ugnen” där hon redan i mars avslöjade några detaljer om bebisen. Paret väntar en flicka och Nikki har redan namnförslag som hon haft i åtanke sedan hon var barn.

– Det finns en persisk låt som har namnet som titel. De sjunger om en tjej som heter Nilofar, det betyder näckros på persiska. Då ska hon kallas för Nilo, sa Nikki i podcasten.

Dela på Facebook

Annons