Skoj

Flickvännen kommer hem efter jobbet – det hon möts av innanför dörren gör henne rasande!

av nuntium
14 augusti, 2017

Tänk dig att du kommer hem efter en lång dag och äntligen ska få koppla av, men när du öppnar dörren hemma så visar det sig att du inte ens kommer in genom dörren. Det var exakt det den här flickvännen fick uppleva. Hennes pojkvän hade nämligen bestämt sig för att spela ett spratt med henne – vilket resulterade i att hon blev rasande.

Den svenska killen som heter Adam har tidigare laddat upp videoklipp på Youtube där han gör allt för att reta gallfeber på hans flickvän och det verkar som att han även lyckas med det den här gången. Tidigare har han bland annat laddat upp ett Youtubeklipp där han doppar hennes tandborste i toaletten och sedan när hon borstar tänderna så visar han henne videoklippet. Tack och lov så visar han henne även ett annat klipp, som gör henne lite lugnare men trots det är hon fortfarande rasande.

Annons

I det här klippet får vi se när han välarrangerat prankar sin flickvän och gör det lite besvärligt för henne att komma in hemma. Det här var troligtvis inte det hon hade räknat med att komma hem till efter en lång arbetsdag.

Kolla in klippet här nedan, vid 4:45 är det roligast!

Hur hade du reagerat om du hade kommit hem till det här efter en lång arbetsdag?

DELA vidare om du tyckte det här klippet var underhållande.

Annons
Dela på Facebook