Kändisar

Emilio Ingrosso ogillar dottern Biancas återförening ”Han är inte längre…”

Annons
av nuntium
16 september, 2019
Annons

Bianca Ingrossos pappa Emilio Ingrosso tänker inte längre vara tyst, han har fått nog. Det är något han uttrycker i veckans avsnitt av Wahlgrens värld.

Philippe Cohen har brytit med Bianca mer än en gång och nu vill hennes pappa att det inte ska hända igen.

Annons

– Du kan hälsa honom att jag tänker ha ett snack med honom, säger han i Wahlgrens värld.

De är väl inget som går att sticka under stolen att Bianca Ingrosso, 24, och Phililipe Cohen, 24, inte haft ett så stadigt förhållande. Det har varit väldigt mycket på- och av då de gjort slut fler än en gång för att sedan hitta tillbaka och vara ett par igen, väldigt förälskade. Hänt träffade Bianca i augusti när hon berättade om deras förhållande då.

– Förhållande går upp och ner. Och jag har bara valt att, jag pratar om så mycket, så jag pratar inte om oss just nu. Men saker går upp och ner hela tiden, sa hon då.

Några veckor senare på Kristallen galan träffade Hänt henne då hon förklarade varför hon och Phillipe inte längre följde varadra på Instagram.

– Nej, men saker är upp och ner och båda behöver tid att klura ut hur vi ska leva tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt. Det är svårt det där, och vi testar oss fram, sa hon då.

Föräldrarna delar inte åsikt

Under veckans avsnitt av Wahlgrens värld får vi följa den senaste gången Bianca och Phillipe gjorde slut. När lillebror Theo Wahlgren har födelsekalas visar det sig att de börjat dejta igen, för Phillipe dyker till Biancas familjs förvåning upp på kalaset.

– Välkommen tillbaka, säger en av vännerna till Phillipe.

Till skillnad från Biancas mamma Pernilla, 51, som blev glad att se Phillipe igen, blev inte pappa Emilio, 54, lika glad. Han verkar ogilla att Phillipe är tillbaka när Bianca pratar med honom, då pappan vet hur sårad Bianca har blivit.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Bianca Ingrosso (@biancaingrosso)

Bianca och hennes pappa Emilio. Bildkälla: Instagram

– Du kan hälsa honom att jag tänker ha ett snack med honom. Och att om han gör det här en gång till, så är han inte längre välkommen i den här familjen, säger Emilio Ingrosso i programmet.

Wahlgrens värld sänds på torsdagar klockan 21.00 på Kanal5 och Dplay.

Annons
Dela på Facebook