WOW

Läkaren opererar kvinnan. När dom träffas 1 år senare kan han inte tro sina ögon!

Annons
av nuntium
8 september, 2019
Annons

På bara några månader så är det möjligt att gå ner mycket i vikt. De är inte enkelt men om man är disciplinerad och riktigt envis så kan man komma långt. Om man dessutom kombinerar sin viktnedgång med en operation så kan resultaten bli häpnadsväckande. Ibland så kan en person gå ner så mycket i vikt att det blir en helt ny person!

Det var precis så det var för amerikanskan Amber Rachdi som är 24 år gammal. Problemen började redan som liten. Efter att i stort sett hela sitt liv haft en livsstil där hon åt hela tiden så vägde hon som mest 300 kilo.

Annons

Till slut så fick hon nog. Tillsammans med stöttning från hennes mamma och sin pojkvän bestämde de sig för en totalförändring var tvungen att ske, annars hade hon inte lång tid kvar att leva. Det blev en tillräckligt stark motivation för att hon skulle orka ta tag i saken.

Ett år senare efter viktnedgången så kan man knappt tro sina ögon. Det är svårt att tro att det är samma Amber som vi tidigare har sett.

Amber förändrade sin livsstil fullständigt. Hon genomgick även en operation där en del av fettet togs bort. Istället för att sitta stilla och dricka läsk började hon motionera och dricka vatten.

Ett år senare, när hon besöker läkaren som utförde operationen på henne kan läkaren knappt tro att det är densamma person som var där för ett år sedan. Förändringen är fullständig! Helt häpnadsväckande att se hur mycket man kan tappa i vikt på ett år.

Se Ambers helt otroliga före och efterbilder i videoklippet här nedan:

Det här bevisar verkligen att om man har bestämt sig så är ingenting omöjligt. DELA det här klippet med dina vänner och sprid hennes helt fantastiska resa vidare så andra kanske blir motiverade att göra samma sak!

Annons
Dela på Facebook