Kändisar

Efter skilsmässan: Här är Jenny Alversjös nya kärleksbesked!

av nuntium
6 december, 2018
Annons

Under det senaste åren har programledaren Jenny Alversjö blivit en tittarfavorit i Nyhetsmorgon. Hon tillsammans med kollegorna Steffo Törnquist och Jesper Börjesson leder Nyhetsmorgon med kärlek, vilket gör att omkring 500 000-600 000 tittare får en bra start på dagen.

Programledaren har varit väldigt öppen med sitt privatliv och berättade tidigare att hon och maken valt att skiljas, efter deras elva år tillsammans.

Annons

– Jag tror att alla försöker göra det bästa av livet. Man försöker vara sann mot sig själv. Men livet är bra i dag, även om det finns en sorg över att inte ha kvar kärnfamiljen, sade hon i våras till Expressen.

Nu berättar hon för Hänt om singellivet och vad hon anser är viktigt hos en partner.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jenny Alversjö (@jennyalversjo)


Jenny Alversjö har tidigare lett programmet ”Kalla Fakta” på TV4, men nu är det Nyhetsmorgon som gäller.

Nu har det gått en tid sedan skilsmässan och när Jenny gästade Svenska Hjältar-galan i veckan pratade hon om kärlekslivet med Hänt och gav härliga besked.

– Jag är singel och trivs bra med det. Jag jobbar så mycket så det känns som att det är tittarna jag dejtar. Men såklart hoppas jag på att få träffa någon. Det är svårt att lämna ett långt förhållande och det tar tid innan man är redo att dejta igen, men jag börjar komma dit, säger Jenny till Hänt.

Hon pratar också om en speciell egenskap som hon anser är viktig när man dejtar.

– Att vara snäll är underskattat. Det är jätteviktigt att vara det, säger hon till Hänt.

Vi önskar Jenny lycka till i framtiden!

Dela på Facebook

Annons