WOW

Unga flickan får sin mens på skolbussen: Då smyger killen fram och viskar orden som får henne att rysa

av nuntium
30 oktober, 2018
Annons

Någonting som unga tjejer oroar sig för är att få första mensen. Man vill inte vara den sista som får de, men heller inte den sista i klassen. När den väl kommer är många rädda för att det ska synas en fläck på byxorna innan man ens hunnit märka någonting själv.

Precis detta hände en ung flicka som var på väg hem från skolan. På bussen hade en röd fläck blivit synlig bak på hennes byxor, tyvärr var det inte bara hon som märkte vad som hade hänt.

Annons

Det var flera barn på bussen som såg fläcken på hennes byxor och hon blev väldigt generad.

Tonåringar kan vara väldigt elaka vid såna här situationer, så när en kille kom fram till flickan var hon rädd över vad han skulle säga.

Men istället för att ge en taskig kommentar till tjejen gjorde han någonting som tjejens mamma nu har delat med sig utav på sociala medier.

Pojken, som var lite äldre hade sett vad som hänt och gick fram till flickan. Istället för att få henne att skämmas ännu mer erbjöd han sin tröja så hon kunde knyta den runt midjan.

På så sätt kunde hon gå hem från busshållplatsen utan att behöva skämmas ännu mer, och fläcken på hennes byxor skulle inte synas.

Först låtsades flickan att allt var okej och blev mer generad. Men den äldre killen insisterade på att hon skulle låna hans tröja.

Flickans mamma gav inte bara pojken fina ord som tack för hans fina insats utan även hans mamma för att ha uppfostrat en sån fin son.

Varje dag får man höra väldigt mycket dåligt om tonåringar, så när man hör något som det här blir man verkligen glad över att det finns såna här personer där ute i världen.

Se klippet ovan.

Dela på Facebook

Annons