Nyheter

Barbröstad kvinna antastas av mannen – hennes hämnd har fått hela nätet att jubla

av nuntium
3 februari, 2019
Annons

Under en festival så var Madeline Anello-Kitzmiller bara täckt i en glittrig kroppsmålning varpå hon var barbröstad. Det var då en man tog sig friheten att ta henne på brösten, men det skulle han senare få ångra.

Omedelbart efter att mannen hade antastat henne så svarade hon med sin hämnd.

Annons

– Jag står för mina handlingar och hoppas att jag har inspirerat andra kvinnor i att känna sig bekväma i sina kroppar, säger Madeline.

I lördags så gick musikfestivalen Rhythm and Vines av stapeln på Nya Zeeland. Madeline Anello-Kitzmiller som är 20 år gammal blev då antastad av en man, rapporterar Daily Mail.

Kvinnan tillsammans med sin pojkvän

Musikfestivalen som pågick över nyårshelgen hade Madeline bestämt sig för att gå på tillsammans med en vän. Glatt gick vännerna omkring inne på festivalområdet då plötsligt en man dök upp springandes bakifrån.

Mannen tog henne på bröstet och sprang sedan snabbt i väg en liten bit bort.

Stod upp för sig själv

Madeline och vännen agerade snabbt och följde efter mannen som precis antastat Madeline. Medan hon slår till mannen flertalet gånger så kastar vännen vin över honom.

– Jag står för mina handlingar och hoppas att jag har inspirerat andra kvinnor i att känna sig bekväma i sina kroppar och att stå upp för sig själva när någon annan säger något annat eller försöker att ta ifrån dem rätten att skydda sin egen kropp, säger hon.

Efter händelsen så fortsatte Madeline att festa som vanligt, helt topless. Madeleine berättar att hon har varit med om liknande händelser tidigare, både när hon varit topless men även när hon varit fullt påklädd.

Giann Reece, som är en annan festivalbesökare fångade av en slump hela händelsen på film. Denna film har nu spridits som en löpeld över sociala medier.

Får stöd av andra

Kvinnan som blev antastad har fått ett enormt stöd från framförallt andra kvinnor. En kvinna skriver: – Bra för henne! Ingen har rätt att röra dig utan ditt samtycke! Naken eller inte. Lär er hur man uppför sig!

Det fanns också de som såg filmen och kom med negativa kommentarer.

– Tja… när man går omkring naken så får man förvänta sig att den här typen av saker händer, skriver en man.

Största stödet fick hon dock av pojkvännen Max Ashworth.

– Vad f’** händer med att behandla andra människor med kärlek och respekt? Jag är så besviken att människor är så okunniga, säger han.

Se hela händelsen i videospelaren här under.


Vad tycker du? Agerade kvinnan rätt eller fel?

Dela på Facebook

Annons